Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Marlies Laenen

ZP® - Magazine

, 29 October 2019 11:34Laatste update op: 23 July 2020 23:24

Mijn naam is Marlies Laenen en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Weert. In 2012 heb ik mijn diploma Vakfotografie behaald en sindsdien ben ik werkzaam als fotograaf. Voor fotoshoots kom ik het liefst aan huis, omdat ik zo mijn persoonlijke werkwijze optimaal kan uitvoeren. Ik fotografeer ‘dikke buiken’, geboortes en newborns.

De stijl waarin ik newborns fotografeer, kun je als ‘lifestyle-fotografie’ beschrijven: niet poseren, maar juist het moment van je pasgeborene en je gezin zo puur mogelijk vastleggen. Dat betekent voor jullie als kersverse ouders én voor jullie kindje geen gedoe in een studio maar comfortabel thuis in jullie vertrouwde omgeving.

De fotoshoots van newborns vinden doorgaans plaats op de ouderslaapkamer of wanneer gewenst op een ander mooi en rustig plekje in huis. Wens je een volledige lifestyle-reportage, dan kan de dagelijkse verzorging van jullie kindje onderdeel van de shoot zijn.

Een uitbreiding naar een kraamreportage van een dagdeel, behoort ook tot de mogelijkheden. En ook helemaal binnen jullie eigen wensen en gevoel, kan ik het ‘geboorteverhaal’ voor jullie vastleggen; de eerste momenten van voelen, zien en horen van jullie baby. Met de emoties van het moment en de bijzondere sfeer, wordt dit een persoonlijk verhaal om voor altijd te koesteren en meerdere malen nog eens te herbeleven.

Als voormalig verpleegkundige weet ik me professioneel en zorgzaam op te stellen tijdens de bevalling.
Wanneer jullie liever alleen foto’s van de eerste uren na de bevalling willen, is dit ook mogelijk. Eventueel aangevuld met de kennismaking met de andere kinderen en/of opa’s en oma’s.

Speciaal in deze Corona tijd kun je veilig een Voordeurportret laten maken.

  • Een mini-shoot voor de deur of in de tuin
  • Veilige afstand shoot van ca. 15 min.
  • 4 Digitale bestanden naar keuze voor €25,- binnen omgeving Weert

Willen jullie graag een keer kennismaken met mij of heb je vragen, dan ben ik telefonisch of via e-mail bereikbaar.

Een voorspoedige zwangerschap gewenst!

Marlies

Contactgegevens:

Naam: Marlies Laenen Fotografie
Locatie: Weert en omgeving
Website: www.marlieslaenenfotografie.nl
Telefoonnummer: 06 5397 7438
Email: info@marlieslaenenfotografie.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard