Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Marith Bakx

ZP® - Magazine

, 25 September 2020 15:28Laatste update op: 25 September 2020 15:34

Ik ben Marith, doula in jouw regio. Een doula kent je wensen, je angsten en je grootste kracht. Dat maakt een doula dé perfecte brug in je geboorteteam. Het unieke van Doula-ondersteuning is de continue aanwezigheid bij de bevalling.

Bekijk website

Wat voor geboorte wil jij voor je kindje? Welke steun heb jij nodig? Waar voel jij je veilig? Samen onderzoeken wij jouw wensen en begeleid ik jou in je zwangerschap, tijdens je bevalling en na de geboorte van jullie kindje. We zorgen samen dat je vol zelfvertrouwen het geboorteproces in gaat. We creëren een omgeving waarin jij je veilig voelt zodat jij met een positief gevoel terugkijkt op de geboorte van jouw kindje. Tijdens je zwangerschap vind ik het belangrijk dat we elkaar goed leren kennen zodat ik als vertrouwd gezicht aanwezig ben bij je bevalling. In deze gesprekken kunnen we kletsen over je zwangerschap, eventuele zorgen, je geboorteplan maken/doornemen, je wensen in kaart brengen, bevallingshoudingen oefenen… noem maar op.

Stuur een e-mail

Vind je het leuk om een keer, vrijblijvend, kennis te maken? Voel je welkom om een email te sturen voor het maken van een afspraak!

Contactgegevens

Marith Bakx
Doula & Massage
In Liefde Geboren
Purmerend
inliefdegeboren@gmail.com
www.inliefdegeboren.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard