1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Mariska Meulman

  Gepubliceerd op: 2-10-2020Bewerkt op: 6-19-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-10-2020Bewerkt op: 6-19-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo! Ik ben Mariska. Na jaren gewerkt te hebben als fysio­therapeut ben ik in 1998 begonnen met de opleiding voor osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (IAO). Ik zocht naar een nieuwe uitdaging binnen mijn werk en vond deze voor 100% in osteopathie.

  Geregistreerd osteopaat

  Ik ben geregistreerd osteopaat en erkend door het NRO (Nederlandse Register voor Osteopaten) en heb de titel D.O.-MRO.P.
  Naast het werken als osteopaat voor volwassen heb ik ook een grote interesse in osteopathie voor baby’s en kinderen. Hier heb ik een specifieke tweejarige opleiding voor gevolgd. Het is bijzonder dankbaar werk.

  Osteopathie als totaalconcept

  Osteopathie is voor mij een vak dat veel meer te bieden heeft in de behandeling van patiënten. Ik zie het als een totaal­concept: naast het bewegings­apparaat behandelen osteopaten ook alle vliezen en vloeistoffen­stromen. Wat ik erg mooi vind aan het vak osteopathie is dat we de belastbaar­heid van mensen kunnen verbeteren. Zodat ze opge­wassen zijn tegen alle vormen van belasting, waaronder ook stress. Het is daardoor mogelijk om veel meer https://denieuwelente-heemstede.nl/ met uiteen­lopende klachten te kunnen helpen.

  Werkzaam bij..

  Ik ben werkzaam in verschillende praktijken. Op maandag bij de Nieuwe Lente in Heemstede en op woensdag (hele dag) en op vrijdag ochtend in Haarlem bij ZOED.

  Contactgegevens

  Praktijk: Mariska Meulman Osteopathie
  Website: www.mariskameulman.nl
  Telefoon: 06 21 463 294
  E-mail: hallo@mariskameulman.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard