Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Mariska Jansen en Lynnet Kolkman

ZP® - Magazine

, 30 January 2019 08:48Laatste update op: 22 July 2020 22:04

Wij zijn Oefentherapie Cesar Harderwijk. Wij bieden Cesar-therapie, bekken(bodem)therapie, psyschosomatische therapie en slaaptherapie. Van links naar rechts: Mariska Jansen en Lynnet Kolkman.

Mariska Jansen

Ik ben sinds 2005 werkzaam als Oefentherapeute Cesar in Harderwijk en heb sinds 2013 een eigen praktijk in Harderwijk. Ik ben bekkenoefentherapeute en gespecialiseerd in rug- en bekkenklachten, zwangerschapsgerelateerde klachten en incontinentieklachten.

In 2014 behaalde ik de titel “MedicalKinetics Teacher”. Tevens geef ik de zwangerschapscursussen ZwangerTotaal en Totaal Vitaal.

Iemand bewuster maken van de invloed van zijn of haar houding op de fysieke klachten, zodat hij/zij zelfstandig de klachten kan verminderen. Dat geeft voldoening.

Lynnet Kolkman

Ik ben al langere tijd werkzaam in Harderwijk. Met ingang van 2018 versterk ik ons team. Ik ben psychosomatisch oefentherapeut, slaaptherapeut en tevens chronisch pijntherapeut. Ik behandel mensen met stressgerelateerde klachten. Daarnaast behandel ik mensen met slaapproblemen.

Mensen een beter gevoel geven, dat vind ik het allerleukste aan mijn vak; het samenwerken met de persoon om de oorzaak van de klacht te achterhalen en er vervolgens mee aan de slag te gaan. Als mensen met zo min mogelijk klachten naar buiten lopen en de activiteiten in hun dagelijks leven weer kunnen uitvoeren, krijg ik een glimlach op mijn gezicht.

Contactgegevens

Praktijk voor Oefentherapie Cesar M.J.B. Jansen Harderwijk
Boerhaavelaan 92
3843 AP Harderwijk
0341-268536
www.oefentherapieharderwijk.nl

info@oefentherapieharderwijk.nl
mariska@oefentherapieharderwijk.nl
lynnet@oefentherapieharderwijk.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard