1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Mariska Jansen en Lynnet Kolkman

  Gepubliceerd op: 1-30-2019Bewerkt op: 3-22-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 1-30-2019Bewerkt op: 3-22-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Wij zijn Oefentherapie Cesar Harderwijk. Wij bieden Cesar-therapie, bekken(bodem)therapie, psyschosomatische therapie en slaaptherapie. Van links naar rechts: Mariska Jansen en Lynnet Kolkman.

  Mariska Jansen

  Sinds 2005 ben ik werkzaam als Oefentherapeute Cesar in Harderwijk en sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk in Harderwijk. Ik heb mij gespecialiseerd tot bekkenoefentherapeute.

  Als bekkenoefentherapeut behandel ik klachten gericht op lage rug en bekkengebied. Dit is veelomvattend. Denk aan klachten tijdens de zwangerschap, maar ook postnatale klachten, instabiliteit, diastases en verzakkingen. Daarnaast behandel ik incontinentieklachten voor zowel urine als faeces bij dames en heren van alle leeftijden.

  Hoe mooi is het om mensen tijdens een belangrijke periode in hun leven te begeleiden. Een periode die soms verstoord wordt door allerlei fysieke klachten. Met de juiste begeleiding en tips en adviezen zijn veel klachten te verminderen soms zelfs op te heffen. Je hoeft niet hele dagen op bed te gaan liggen bij klachten of je zwangerschap te eindigen in een rolstoel.

  Mijn streven is om mensen inzicht te geven in de oorzaak van hun klachten en ze zelf bewust te maken van hun eigen invloed op de klachten die ze ervaren. Op deze manier krijgen ze zelf de controle over hun eigen lichaam weer terug. Het enthousiasme wat mensen daardoor krijgen werkt aanstekelijk en maakt dat ik mijn vak met veel plezier en passie uitvoer.

  Lynnet Kolkman

  Al langere tijd ben ik werkzaam in Harderwijk. Met ingang van 2018 versterk ik het team. Ik heb mij gespecialiseerd tot psychosomatisch oefentherapeut en slaaptherapeut. Ik behandel veel mensen met stressgerelateerde klachten en ademhalingsklachten.

  Deze klachten komen bij alle leeftijden voor. Drukte en stress op het werk, stress door vervelende situaties in de privésfeer of het gewoon allemaal even niet kunnen overzien. Er zijn allerlei oorzaken voor stress en hierdoor kunnen slaapproblemen ontstaan. Samen met jou kijk ik naar de oorzaak hiervan en geef ik praktische tips en adviezen voor jou of je kind(je), zodat je weer heerlijk kan slapen en rustig kan ademhalen.

  Ik wil mensen een beter gevoel geven. Dat vind ik het allerleukste aan mijn vak; het samenwerken met de persoon om de oorzaak van de klacht te achterhalen en er vervolgens mee aan de slag te gaan. Als mensen met zo min mogelijk klachten naar buiten lopen en de activiteiten in hun dagelijks leven weer kunnen uitvoeren, krijg ik een glimlach op mijn gezicht.

  Wil je weten of we iets voor je kunnen betekenen?
  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  Contactgegevens

  Praktijk voor Oefentherapie Cesar M.J.B. Jansen Harderwijk
  Boerhaavelaan 92
  3843 AP Harderwijk
  0341-268536
  www.oefentherapieharderwijk.nl

  info@oefentherapieharderwijk.nl
  mariska@oefentherapieharderwijk.nl
  lynnet@oefentherapieharderwijk.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard