1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Mariska Jansen

  Gepubliceerd op: 3-22-2022Bewerkt op: 3-29-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-22-2022Bewerkt op: 3-29-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Mariska Jansen. Sinds 2005 ben ik werkzaam als Oefentherapeute Cesar in Harderwijk en sinds 2013 heb ik mijn eigen praktijk in Harderwijk. Afgelopen periode heb ik de kans gekregen om in Apeldoorn aan het werk te gaan als bekkenoefentherapeut, een kans die ik met 2 handen heb aangegrepen.

  Als bekkenoefentherapeut behandel ik klachten gericht op lage rug en bekkengebied. Dit is veelomvattend. Denk aan klachten tijdens de zwangerschap, maar ook postnatale klachten, instabiliteit, diastases en verzakkingen. Daarnaast behandel ik incontinentieklachten voor zowel urine als faeces bij dames en heren van alle leeftijden.

  Hoe mooi is het om mensen tijdens een belangrijke periode in hun leven te begeleiden. Een periode die soms verstoord wordt door allerlei fysieke klachten. Met de juiste begeleiding en tips en adviezen zijn veel klachten te verminderen soms zelfs op te heffen. Je hoeft niet hele dagen op bed te gaan liggen bij klachten of je zwangerschap te eindigen in een rolstoel.

  Mijn streven is om mensen inzicht te geven in de oorzaak van hun klachten en ze zelf bewust te maken van hun eigen invloed op de klachten die ze ervaren. Op deze manier krijgen ze zelf de controle over hun eigen lichaam weer terug. Het enthousiasme wat mensen daardoor krijgen werkt aanstekelijk en maakt dat ik mijn vak met veel plezier en passie uitvoer.

  Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op!

  Contactgegevens

  Praktijk voor Oefentherapie Cesar Apeldoorn
  Anna Paulownalaan 2
  7316 CT Apeldoorn
  06-19531302
  www.oefentherapieapeldoorn.nl
  mariska@oefentherapieapeldoorn.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard