1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Marise Bout

  ZP® - Magazine

  , 16 maart 2022 15:33Laatste update op: 21 maart 2022 10:10

  Op mijn praktijk Natural Waves voor moederzorg & hypnobirthing in Utrecht begeleid ik zwangere vrouwen en net bevallen moeders om zo lekker mogelijk in hun vel te zitten rondom de zwangerschap. Vóór, tijdens en ná de bevalling.

  Daarvoor gebruik ik integrale werkvormen voor lichaam en geest, zoals therapeutische zwangerschapsmassage en de voetreflexmethodiek. Ook geef ik graag hypnobirthing cursussen voor een positieve geboorte-ervaring. Alles voor een goede start voor moeder & baby.

  Hypnobirthing

  Op Kinderboerderij Nieuw Rotsoord in Utrecht verzorg ik hypnobirthing cursussen aan zwangere stellen. Nadat ik in 2019 zelf ben bevallen van een dochter met hypnobirthing technieken heb ik me getraind in de Britse KG Hypnobirthing-methode. Dit is een complete, praktische en diepgaande 12-urige hypnobirthing zwangerschapscursus om spanning los te laten en vertrouwen op te bouwen tijdens zwangerschap en geboorte. Voor jou en je partner, als positieve voorbereiding op je bevalling. Volop aandacht voor eigen regie, body & mind. De cursus helpt het natuurlijke geboorteproces te ondersteunen door angsten en spanningen te verminderen en je te laten vertrouwen op je eigen lichaam, geest en intuïtie. Met ademhalingstechnieken, visualisaties en nog veel meer.

  Moederzorg voor, tijdens en ná de bevalling

  Op de praktijk van Natural Waves moederzorg en hypnobirthing in Hoograven ben je daarnaast van harte welkom voor aanvullende therapeutische ondersteuning voor, tijdens en ná de bevalling. Als BATC-therapeut gespecialiseerd in zwangerschap (met Medische Basiskennis) werk ik o.a. met voetreflextherapie, bevallingsmassage & massage van de kraamvrouw, moxatherapie, natuurvoeding, ademwerk en Ayurveda. Wist je dat in de Ayurvedische traditie een net bevallen vrouw alle 40 dagen na de bevalling een oliemassage ontvangt? Met persoonlijke aandacht en een gerichte aanpak verlicht ik zwangerschapsklachten en bevorder ik jouw herstel na de bevalling. Alle consulten komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoedingen uit het aanvullende pakket.

  Voorbereiding op de bevalling: moxa en voetreflex

  Je ontvangt niet alleen ondersteuning bij ongemak en onrust; Ook bij een naderende medische inleiding van de bevalling of een baby in stuitligging ben je hier op je goede adres. Dat betekent ook dat ik in het eerste geval met moxa en therapeutische voetreflexmassage een baby in stuit stimuleer om te draaien en in het tweede geval de bevalling via acupressuurpunten en voetreflexzones op een natuurlijke manier aanwakker, of je lichaam voorbereid op een medische bevalling in het ziekenhuis.

  Contactgegevens

  Praktijk: Natural Waves moederzorg & hypnobirthing
  Adres: Verlengde Hoogravenseweg 298, 3523 KJ Utrecht
  Website: naturalwaves.nl
  Telefoonnummer: 06-40143722
  E-mail: info@naturalwaves.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard