Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Marije Roozendaal

Yoga TV

, 7 October 2019 20:34Laatste update op: 23 July 2020 21:27

Ik ben Marije Roozendaal, geboren en getogen in een nuchter, klein dorpje in West-Friesland. Na 10 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, woon ik nu in Alkmaar. Ik leer jou, luisteren naar je lichaam. Je grenzen aan te geven. Je vrouwelijkheid te omarmen waardoor je in verbinding bent met jezelf!

4 jaar lang heb ik pijn gehad aan mijn bekken. Nu heel soms nog eens. Voor mij nú een teken dat ik over mijn eigen grenzen ga.

Tijdens mijn zwangerschappen en na de bevallingen heb ik ontzettend veel pijn gehad aan mijn bekken. Bij beide bevallingen heb ik mijn stuitje gekneusd. Deze is meerdere keren rechtgezet door een bekkenfysiotherapeut.

Ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren, mijn zachtheid en vrouwelijkheid te omarmen, naar mijnintuïtie te luisteren en lief te zijn voor mijzelf waardoor ik nu pijnvrij door het leven ga!

Iedere woensdag avond geef ik Yoni Yoga bij Mind Events Factory in de studio in Alkmaar. Meer hierover kun je lezen in deze blog.

Je kunt deelnemen aan deze lessen als je zwanger wilt worden, zwanger bent of na je zwangerschap weer opnieuw kracht wilt creëren in het bekken. Of als je bekken- of rugpijn wilt verminderen.

Wil je kennismaken met Yoni Yoga? Schrijf je dan in via het online lesrooster.

Naast Yoni Yoga maak ik ook kunst gericht op het vrouwelijke lichaam. Je kunt mijn kunst bestellen via mijn Etsy shop.

Contactgegevens

Praktijk: Mind Events Factory
Vestigingsplaats: Alkmaar
Website: www.mindeventsfactory.com
Telefoonnummer: 06-12378040
E-mail adres: info@mindeventsfactory.com

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard