1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Mariëlle Mullier

  Gepubliceerd op: 2-28-2018Bewerkt op: 3-31-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-28-2018Bewerkt op: 3-31-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo, ik ben Mariëlle Mullier. Sinds 2014 heb ik mijn eigen diëtistenpraktijk VodiCare in Vlaardingen. Hier behandel ik verschillende mensen met diverse voedinggerelateerde problemen, van overgewicht, ondergewicht tot maag-darmklachten en allergieën. Door de vele bijscholingen die ik gevolgd heb en met meer dan 15 jaar ervaring (eerst bij een thuiszorgorganisatie en later mijn eigen praktijk) heb ik veel kennis op het gebied van voeding.

  Op het gebied van zwangerschappen behandel ik vrouwen in drie fasen: tijdens de preconceptiefase, de zwangerschap zelf en na de zwangerschap. Tijdens de preconceptiefase richt ik mij vooral op het gebied van gezonde voeding en gezond gewicht, bij zowel de vrouw als bij de man. Uit onderzoek is gebleken dat een gezond gewicht de kans op een zwangerschap verhoogt.

  Tijdens de zwangerschap kun je bij mij terecht voor diverse vragen over voeding. Zo kan ik je helpen om er voor te zorgen dat je niet te veel aankomt tijdens je zwangerschap, maar ook dat je niet afvalt. Ook met kleine vragen zoals “Wat kan ik het beste eten?”, kan ik je helpen.

  Na de zwangerschap hoor ik van veel vrouwen dat ze moeite hebben om weer terug te komen op hun oude gewicht. Hierbij kan ik je goed begeleiden, zodat je jouw doel kan halen. Heb je problemen met het voeden van je kind? Dan kan je ook bij mij terecht. Zo heb ik o.a. de scholing Voedselallergie en –overgevoeligheid gevolgd en de scholing kinderdiëtetiek gevolgd.

  Ik behandel mijn cliënten met veel zorg en respect. Ik vind persoonlijke zorg erg belangrijk. Tijdens de intake bespreken wij samen wat jouw doelen zijn en deze worden, indien nodig, tijdens de vervolgbehandeling bijgesteld. Ook krijg je, indien wenselijk, jouw persoonlijke voedingsplan. Heb je andere hulp nodig? Dan wordt dit besproken. Na de intake stuur ik altijd, met toestemming, een rapportage naar de huisarts en verloskundige, zodat ook zij op de hoogte zijn wat er is besproken en hoe de behandeling eruit ziet. Ook eenmalige consulten zijn mogelijk.

  Ik ben zelf moeder van twee meisjes. Tijdens beide zwangerschappen moest ik heel erg goed op mijn gewicht letten. Ik wilde niet meer dan 10 kg aankomen. Door goed op mijn voeding te letten en voldoende beweging, heb ik mijn doelen behaald. Dit heeft er voor gezorgd dat ik na mijn zwangerschap snel weer op mijn oude gewicht kwam. Als ik adviezen geef, doe ik dat niet alleen vanuit vakkennis, maar ook vanuit eigen ervaring. Dit helpt mij ook om goed en gericht te kunnen helpen en motiveren.

  Heb je vragen, neem gerust contact met mij op of neem een kijkje op mijn website voor meer informatie.

  VodiCare

  Website: www.vodicare.nl
  Telefoonnummer: 06 23 83 57 84
  E-mail adres: info@vodicare.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard