1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Mariëlle Gielen

  Gepubliceerd op: 9-12-2019Bewerkt op: 7-22-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-12-2019Bewerkt op: 7-22-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Mariëlle Gielen, en ik heb een eigen praktijk voor bekkenfysiotherapie en kinderbekkenfysiotherapie in Franeker, Sneek en Leeuwarden. Je kunt bij mij terecht voor uiteenlopende klachten in het bekkengebied, tijdens en na de zwangerschap. Bijvoorbeeld pijn in het bekken, lage rug en stuit, maar ook bekkenbodemproblemen zoals urineverlies, verzakkingen, en pijn bij het vrijen.

  Het bekken en de bekkenbodemspieren blijven mij fascineren. Het bekken is zo ongeveer de “basis” van ons bestaan. De bekkenbodem zie ik ook wel als de spiegel van je ziel. Hoe geweldig zwanger zijn en het krijgen van een kind ook kan zijn, pijnklachten in de lage rug of het bekken, niet lekker kunnen sporten omdat je urine of ontlasting verliest, om de haverklap naar de wc moeten, pijnklachten (rond een litteken) in de vagina en stuitpijn, kunnen zeer ingrijpend zijn.

  Als ervaren bekkenfysiotherapeut kan ik je helpen om hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Vaak zijn een aantal gerichte behandelingen met oefeningen en adviezen voldoende; soms is intensievere begeleiding nodig.

  Ik vind het belangrijk aandacht te schenken aan een optimaal herstel, om de kans op problemen later te verkleinen. Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een week of acht na de bevalling een postpartum consult te doen. Je weet dan precies hoe het met je bekken en bekkenbodem gaat en wat je kunt doen om het herstel zo goed mogelijk te laten verlopen.

  Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen of een afspraak maken?

  Neem een kijkje op mijn website of neem contact op via telefoon of mail.

  Contactgegevens

  Naam: Bekkenfysiotherapie Mariëlle Gielen
  Vestigingsplaats: Franeker, Leeuwarden en Sneek
  Website: www.bekkenfysiotherapie-friesland.nl
  Telefoonnummer: 06-22739301
  E-mail adres: info@bekkenfysiotherapie-friesland.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard