1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Marieke van Luin

  Gepubliceerd op: 13 september 2019 13:11Bewerkt op: 14 september 2020 12:54
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 13 september 2019 13:11Bewerkt op: 14 september 2020 12:54
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Misschien wil je weten hoe je meer ontspannen samen kunt zitten tijdens het voeden? Of heb je het gevoel dat het voeden makkelijker of aangenamer zou kunnen? Ik kijk graag met jullie mee als je iets wilt veranderen. Voeden kan vaak fijner zijn dan je denkt.

  Zie voor de geplande informatiebijeenkomsten en meer op: www.mamma-minds.nl.

  Eerder werkte ik ruim 20 jaar met veel plezier en blijvende interesse als verloskundige, tegenwoordig is mijn praktijk Mamma Minds gevuld met mijn werk als zelfstandige lactatiekundige IBCLC (Internationale certificering). Daarnaast heb ik diverse uitdagende werkzaamheden, als docent op de Verloskunde Academie, trainer, redacteur van de Groeigidsen en Opvoeden.nl, en schrijf ik voor het Tijdschrift voor Verloskundigen. Kortom, mijn dagen gevuld met borsten en meer!

  Ik vind moeder worden een kunst. Boeiend, intens, en leerzaam. Altijd geboeid ben ik, in hoe verschillend iedere vrouw alles ervaart. Daarom gebruik ik mijn verschillende beroepen bij een ieder op verschillende wijze. Naast mijn werk sta ik met veel liefde midden in mijn gezin, met partner en twee kinderen, snel groter wordende tieners alweer. Met mijn gezin woonde ik in 2012 in Melbourne, Australië, waar ik werkervaring opdeed in het ‘goeroe-land’ van de borstvoeding. In mijn vrije tijd sta ik veel op het podium met een semiprofessionele vocal group (Angels).

  Contactgegevens:

  Naam: Mamma Minds
  Vestigingsplaats: Amsterdam e.o.
  Website: www.mamma-minds.nl
  Telefoonnummer: 06-15417909
  E-mail adres: mammaminds@gmail.com

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard