1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Marieke van Luin

  Gepubliceerd op: 9-13-2019Bewerkt op: 9-28-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-13-2019Bewerkt op: 9-28-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Marieke van Luin en ik bied als lactatiekundige begeleiding bij het geven van borstvoeding. Ik kom daarvoor bij jullie thuis na de bevalling en geef informatie bijeenkomsten in de zwangerschap om een goede start met het geven van borstvoeding te ondersteunen. Bij het geven van borstvoeding aan jullie baby kun je ervaren dat de natuur veel zelf kan, maar soms ook wat ondersteuning kan gebruiken.

  Misschien wil je weten hoe je meer ontspannen samen kunt zitten tijdens het voeden? Of heb je het gevoel dat het voeden makkelijker of aangenamer zou kunnen? Ik kijk graag met jullie mee als je iets wilt veranderen. Voeden kan vaak fijner zijn dan je denkt.

  Zie voor de geplande informatiebijeenkomsten en meer op: www.mamma-minds.nl.

  Eerder werkte ik ruim 20 jaar met veel plezier en blijvende interesse als verloskundige, tegenwoordig is mijn praktijk Mamma Minds gevuld met mijn werk als zelfstandige lactatiekundige IBCLC (Internationale certificering). Ik begeleid ouders aan huis, op video en op mijn praktijk om de borstvoeding te begeleiden en ik geef voorlichtingen ter voorbereiding van de borstvoeding in de zwangerschap. De meeste verzekeringen vergoeden deze begeleiding deels of helemaal. Ik deed een coachopleiding en een docentenopleiding, omdat ik houd van leren en mezelf ontwikkelen. Daarnaast heb ik diverse uitdagende werkzaamheden, als docent op de Verloskunde Academie en De Doula Academie en ben ik trainer voor collega's. Kortom, mijn dagen gevuld met borsten en meer!

  Ik vind moeder worden een kunst. Boeiend, intens, en leerzaam. Altijd geboeid ben ik, in hoe verschillend iedere vrouw alles ervaart. Daarom gebruik ik mijn verschillende beroepen bij een ieder op verschillende wijze. Naast mijn werk sta ik met veel liefde midden in mijn gezin, met partner en twee kinderen, die inmiddels volwassen aan het worden zijn. Met mijn gezin woonde ik in 2012 in Melbourne, Australië, waar ik werkervaring opdeed in het ‘goeroe-land’ van de borstvoeding. In mijn vrije tijd sta ik veel op het podium met een semiprofessionele vocal group (Angels).

  Contactgegevens:

  Naam: Mamma Minds
  Vestigingsplaats: Amsterdam e.o.
  Website: www.mamma-minds.nl
  Telefoonnummer: 06-15417909

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard