Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Marieke van Loosbroek

ZP® - Magazine

, 23 December 2020 16:21Laatste update op: 29 December 2020 09:50

Vanuit verschillende sportieve achtergronden die uiteindelijk samen kwamen in de sport CrossFit en een gezamenlijke passie voor bewegen, coachen en community, ben ik het afgelopen jaar met twee vrienden 'BOX – kracht en conditie' gestart.

We geven onze trainingen in kleine groepen, met oog voor techniek en met een langetermijnvisie. Zo willen we mensen helpen om hun fysieke en mentale doelen te behalen en hen te ondersteunen op de weg naar een gezond lijf en leven in de meest brede zin. We vinden het niet alleen belangrijk dát je beweegt, maar ook hóe je beweegt.

Een zwangerschap, een bevalling en het leven als (nieuwe) mama is een periode vol veranderingen, aanpassingen, opbouwen, meegroeien en; overgave. Zowel fysiek als mentaal. Vanuit mijn eigen ervaringen tijdens mijn zwangerschap en bevalling van mijn zoontje Finn (2015), als nieuwe mama en vanuit mijn passie voor sport en bewegen, begon mijn interesse te groeien om moederschap en sport te combineren. Daarom ben ik me bij Core Academy gaan specialiseren op gebied van pre- en postnataal fitness en ben ik nu PowerMama Coach.

Het PowerMama Programma bevat trainingen voor vrouwen die zwanger of (recent) bevallen zijn. Ook als je al wat langer geleden bevallen bent maar nog klachten hebt, zoals een diastase, incontinentie of bekkenklachten, is het PowerMama Programma heel geschikt. Het doel van de trainingen is om fit te blijven tijdens de zwangerschap, je na de bevalling klaar te stomen om (weer) deel te nemen aan reguliere trainingsprogramma’s en om je eventueel te helpen en begeleiden bij bepaalde zwangerschap gerelateerde klachten.

Na afloop heb je een goede basis opgebouwd op het gebied van kracht en uithoudingsvermogen en weet je waar je op moet letten tijdens het sporten. Met veel aandacht voor bekkenbodem- en buikspieren en een goede ademhaling en houding. De trainingen zijn gevarieerd en uitdagend op ieders niveau en in kleine groepen, waardoor er naast individuele aandacht ook veel ruimte is voor (h)erkenning bij elkaar. Verder leer je hoe je het beste kunt zitten, (op)staan, dragen, tillen en duwen wanneer je een kindje hebt. Daar heb je de rest van je leven profijt van.

Contactgegevens

BOX – kracht en conditie
Hardenberg
info@boxkrachtenconditie.nl
06-25333992
instagram.com/powermama_hardenberg/

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard