1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Marieke Jurrius-van Meegen

  Gepubliceerd op: 2-24-2021Bewerkt op: 2-24-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-24-2021Bewerkt op: 2-24-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Baby’s hebben eigenlijk maar drie dingen écht nodig; eten, warmte en heel veel liefde. Hoe je je kindje ook wilt voeden, ik sta voor je klaar met advies en een luisterend oor. Als lactatiekundige is mijn specialisme hulp bij borstvoeding. Bemoedigend maar nooit dwingend. Al tijdens je zwangerschap kun je je met mij voorbereiden op het geven van borstvoeding.

  Lactatiekundige Marieke

  Mijn naam is Marieke Jurrius-van Meegen, ik ben in 1980 geboren en opgegroeid in de Overbetuwe. Samen met mijn man en onze drie dochters woon ik op een boerderij. Een prachtige plek waar we samen genieten van de ruimte en natuur om ons heen.

  Naast verloskundige ben ik sinds 2005 ook lactatiekundige. Als lactatiekundige ben ik gespecialiseerd in alles rondom het geven van borstvoeding.

  Op 1 januari 2021 heb ik mijn nieuwe praktijk Buik Baby Borst geopend. Een praktijk waarin ik mijn twee prachtige beroepen, verloskunde en lactatiekunde, samengevoegd heb. Een ideale combinatie van twee vakgebieden die zo met elkaar verweven zijn.

  Zorg voor borstvoeding

  De borstvoedingsperiode is voor elke moeder met haar baby uniek. Het verloop, ervaring en beleving is voor iedereen verschillend. De begeleiding pas ik aan op jullie persoonlijke situatie. Alle vragen mogen worden gesteld en in een persoonlijk gesprek komen we samen tot een passend plan. Deskundige adviezen en praktische tips waarmee jullie zelf verder kunnen. Daarbij is niet het geven van borstvoeding het doel maar een moeder en baby die samen vol vertrouwen en ontspannen voeden.

  Meestal gaat het voeden aan de borst goed. Maar wanneer er toch vragen, onzekerheden of problemen ontstaan, kan je mij lactatiekundige inschakelen. De zorg voor borstvoeding kan in de vorm van een telefonisch consult, een consult aan huis of in de praktijk. Ook verkoop en verhuur ik borstkolven en andere borstvoedingshulpmiddelen.

  Vragen, zorgen of twijfel? Bel of mail, ik kom graag helpen.

  Contactgegevens

  Vestigingsplaats: Zetten, werkgebied gemeente Overbetuwe, Lingewaard en Nederbetuwe
  Website: www.buikbabyborst.nl
  Telefoon: 06-20080015
  Email: info@buikbabyborst.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard