Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Margot Bevalt

ZP® - Magazine

, 16 July 2021 20:34

Hallo, mijn naam is Margot Hehenkamp. Na 25 jaar gewerkt te hebben als (klinisch)verloskundige ben ik mij gaan specialiseren in het Mindful voorbereiden van vrouwen en partners op de bevalling. Daarnaast begeleid en coach ik angstige zwangere en vrouwen met een nare of traumatische bevallingservaring in mijn praktijk ‘Margot Bevalt’ in het hartje van Amersfoort

Bekijk website

Mindful Zwanger & Bevallen

Op een praktische en nuchtere manier leer ik je de kracht van mindfulness toepassen. Mindfulness zorgt voor meer rust, minder stress, flexibiliteit, concentratie en focus. Hier heb je veel profijt van tijdens de zwangerschap, bevalling maar zeker ook de periode daarna. Je bent hierdoor beter in balans, ook als er stress is en kun je beter ontspannen, ook als het spannend is.

Zo houdt je de regie tijdens de bevalling los van hoe deze verlopen zal.

Samen met je partner gaan je mindful met meer rust, vertrouwen en een positieve mindset de bevalling tegemoet.

Dit heeft een positieve invloed op de duur en verloop van de bevalling en vergroot de kans op een tevreden gevoel achteraf.

Minder ingrepen & positieve bevallingservaringen

Veel vrouwen worden naar mij verwezen door hun verloskundige of gynaecoloog omdat zij in de praktijk het positieve resultaat zien. Namelijk minder ingrepen tijdens de bevalling en positieve ervaringen ook als het anders is gegaan dan gehoopt.

Nuchter,praktisch & realistisch

Mijn kracht zit in mijn nuchtere, praktische en realistisch benadering. Na meer dan 2000 bevallingen thuis en in het ziekenhuis te hebben begeleid, kun je van mij zeker een eerlijk verhaal verwachten en kan ik je precies vertellen wat werkt en wat niet. Dit doe ik met veel passie en plezier.

Stuur een e-mail
  • Margot Bevalt
  • info@margotbevalt.nl
  • Muurhuizen 30, 3811 EJ, Amersfoort
  • 06-52303401
  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard