Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Malou Jonker

ZP® - Magazine

, 31 July 2020 15:30Laatste update op: 7 February 2106 07:28

Hallo, ik ben Malou Jonker en moeder van 4 jongens. Ik vorm samen met mijn collega Irene Vogel sinds 2018 Kombino Kinderopvang in Zoetermeer en daarnaast hebben wij een samenwerking met kinderopvang 2Samen in Den Haag.

Alle kinderen zijn uniek en sommigen zijn speciaal. Speciaal omdat ze meer zorg nodig hebben dan andere kinderen. Het ene kind op medisch gebied, het andere kind meer pedagogisch.

Irene heeft Kombino zelf opgericht in 2006. Door een brand moest er noodgedwongen een tijdelijke locatie voor de kinderen gezocht worden. Ze kon terecht bij een regulier kinderdagverblijf. Daar zag ze hoe de kinderen elkaar “meetrokken” in hun ontwikkeling en hoe mooi deze interactie was. Er zat een goede vooruitgang in hun ontwikkeling. Zij vroeg zich dan ook snel af waarom kinderen niet altijd, ongeacht hun extra (medische) zorg, bij elkaar konden worden opgevangen en met elkaar konden spelen.

Vanaf die dag worden reguliere kinderen en kinderen met extra (medische) zorg met elkaar opgevangen bij Kombino. Alle kinderen zijn uniek en zo wordt hier ook bij Kombino naar gekeken. Ons doel is om je kind een geweldige dag te bezorgen en dat jij als ouder jouw kind met een gerust hart kunt achter laten. Ik zeg ook altijd tegen ouders: “ik kan een heel mooi verhaal vertellen, maar het gaat om jouw eigen gevoel. Dat moet goed zijn”.

Mijn passies zijn altijd al kinderen en het zorgen voor kinderen geweest. Ik ben zelf begonnen als kinderverpleegkundige bij Kombino. Ik merkte dat mijn werk mijn hobby werd en dat ik met zoveel plezier en enthousiasme naar Kombino ging. Ik vond en vind het heel mooi dat alle kinderen welkom zijn, ongeacht of je extra zorg nodig hebt. Toen Irene mij de vraag stelde of ik Kombino in de toekomst zou willen overnemen was de keuze niet heel moeilijk. Mijn hart ligt bij Kombino. Het zorgen voor de kinderen en ouders helpen.

Kombino is een kleinschalige en persoonlijke opvang. Bij ons gaan opvang en zorg hand in hand samen.

Contactgegevens
Kombino Kinderopvang
Meerzichtlaan 300-302, 2716 NR, Zoetermeer
www.kombino.nl
079-3200151
info@kombino.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard