1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Lonneke Moonen

  Gepubliceerd op: 11-4-2019Bewerkt op: 10-23-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 11-4-2019Bewerkt op: 10-23-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Gastouderopvang is een erg mooie tak van kinderopvang. Ik zet me dan ook volledig in om de kwaliteit van onze gastouders hoog te houden. Zo bieden wij leerzame workshops en cursussen aan en vinden wij het zeer van belang dat gastouders zich blijven ontwikkelen.

  Over mij

  Graag stel ik mezelf aan jullie voor. Mijn naam is Lonneke Moonen, woon samen met mijn gezin in het mooie Brabant en heb twee schoolgaande kinderen waar ik uiteraard lekker mee in de weer ben. Jarenlang heb ik in de kinderopvang gewerkt en de zorg gedragen voor de kinderen die in mijn groep kwamen. Met veel liefde en plezier heb ik deze mooie taak op me genomen totdat gastouderbureau Het Liefbeestje op mijn pad kwam.

  Hier bemiddel ik tussen vraag-, en gastouders in het zuidoosten van Brabant en met succes. Ouders breng ik graag in contact met de professionele gastouders waar je je kindje met een gerust hart naar toe brengt. Steeds meer (gast)ouders weten het Liefbeestje te vinden! Het geeft me veel voldoening om te zien hoe gastouders hun werk met zoveel passie en liefde uitvoeren: kleinschalige opvang bieden maar groot zijn in hun kwaliteiten. Precies waar Het Liefbeestje voor staat!

  Over Het Liefbeestje

  Gastouderopvang is een mooie tak van kinderopvang en ik zet me dan ook volledig in om de kwaliteit van onze gastouders hoog te houden. Zo bieden wij leerzame workshops en cursussen aan en vinden wij het van groot belang dat gastouders zich blijven ontwikkelen.

  Gastouderbureau het Liefbeestje kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Door de lijntjes kort te houden naar onze gast-, en vraagouders, creëren we een prettige relatie. Mijn jarenlange ervaring als pedagogisch medewerkster zorgt ervoor dat gastouders mij makkelijk benaderen om met ze mee te denken, mee te kijken en te sparren over bepaalde situaties.

  Tenslotte zijn we één team en zetten we met zijn allen jullie kindje met STIP op nummer één!

  Ben je nieuwsgierig geworden naar gastouderbureau het Liefbeestje en de door ons bemiddelde gastouders?
  Neem gerust vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou en jullie kindje kunnen betekenen.

  Hopelijk tot ziens!
  Groetjes, Lonneke

  Contactgegevens

  Regio Zuid Oost Brabant
  www.liefbeestje.nl
  Telefoonnummer: 06-22174950
  lmoonen@liefbeestje.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard