1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Linda van Weers

  Gepubliceerd op: 2-9-2022Bewerkt op: 2-10-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-9-2022Bewerkt op: 2-10-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ik ben Linda van Weers, moeder van Dáin, Else en Flore. Sinds 2019 ben ik draagconsulente en trotse eigenaar van Close2Mom Draagconsulente in Beilen. Als gediplomeerd draagconsulente help ik jou vertrouwd en veilig je baby dicht bij je te dragen in een draagdoek of draagzak.

  De afgelopen jaren zag ik tijdens consulten al vele blije tevreden (slapende) baby’s én ouders, omdat er niks fijner is dan bij papa of mama zijn.

  Dragen van je baby

  Denk je erover om je kindje te gaan dragen? Geweldig! Het dragen van je kindje heeft veel positieve kanten voor zowel jou als voor je baby. Denk aan het afschermen van al die nieuwe prikkels of tijdens het slapen de vertrouwde hartslag van mama horen, net als in de buik. Ook baby’s die het tijdens en na hun geboorte moeilijk hebben (gehad), kunnen veel baat hebben bij dragen. Daarnaast is het ook nog eens praktisch! Dingen kunnen ondernemen en toch je kindje veilig bij je hebben. Ik help jullie graag bij jullie zoektocht met het vinden van de juiste draagdoek of draagzak. Want de keuze is reuze! Ik kom bij jullie thuis zodat jullie in alle rust kunnen voelen, kijken en proberen. Ook geef ik jullie een stukje theorie over het veilig ergonomisch dragen van je kindje. Zodat jullie als ik weg ben precies weten waarom jullie iets op een bepaalde manier doen. Het is ook mogelijk om je voor de geboorte al te oriënteren, zodat je na de geboorte gelijk kan dragen.

  Stralend dragen

  Mijn eigen draagavontuur startte 4 jaar geleden met onze zoon. Ik was zo enthousiast en kreeg vaak (hulp)vragen en opmerkingen van mensen uit mijn omgeving, dat ik besloot in 2019 de opleiding tot draagconsulente te gaan volgen. In ‘19 en ‘20 werden onze dochters geboren en zij woonden in de draagdoek. Zo fijn! Als ik op straat een baby in een draagdoek zie begin ik helemaal te stralen. Mijn grote passie is om ouders en baby’s te begeleiden in deze bijzondere tijd van hun leven, zodat jij straks trots en stralend met je baby in de draagdoek of draagzak over straat gaat! Mijn doel is ervoor te zorgen dat het voor ouders laagdrempeliger wordt hun kindje te gaan dragen, omdat er echt niks fijner is dan je kindje zo dicht bij je te kunnen hebben.

  Twijfel je en wil je meer informatie? Mail/app of bel mij.

  Professioneel

  Omdat er zoveel keuze is, is het raadzaam om voor goed advies een consult te nemen bij een gediplomeerd draagconsulente bij jouw in de regio. Dit zodat je zeker weet dat je kindje veilig en ergonomisch gedragen wordt.

  Jaarlijks volg ik verschillende scholingsdagen van de vereniging van draagdoekconsulten en master classes om mijn kennis up-to-date te houden en te verdiepen. Zodat ik jullie op alle gebieden goed kan helpen. Denk aan baby’s met spreidbroekje of als je zelf reumatische klachten hebt.

  Contactgegevens

  Naam: Linda van Weers
  Vestigingsplaats: Beilen
  Website: www.close2mom.nl
  Telefoon: 06-28783017
  E-mail: close2mom.draagconsulente@gmail.com

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard