1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Linda Sluijs

  ZP® - Magazine

  , 25 januari 2022 11:24Laatste update op: 8 februari 2022 16:34

  Mijn naam is Linda Sluijs, en ik werk in Alphen aan den Rijn als kinderfysiotherapeut, waar ik met veel plezier met drie collega’s samenwerk: Mireille, Mariska en Marika. Daarnaast werken wij graag samen met andere disciplines, zoals het consultatiebureau, de osteopaat, de preverbale logopedist etcetera.

  Behandeling

  Inmiddels heb ik meer dan 12 jaar ervaring als kinderfysiotherapeut en heb ik mijzelf in deze periode gespecialiseerd in het behandelen van baby’s.

  Hierbij zie ik veel baby’s met een voorkeurshouding, een afplatting van het hoofd en/of een vertraagde ontwikkeling. Ik merk dat ouders vaak hun eigen kind met andere kinderen vergelijken en dat dit soms onzekerheid met zich meebrengt. Dan is het fijn om een professional in te kunnen schakelen die gerust kan stellen of weet hoe de ontwikkeling te stimuleren.

  Daarnaast zie ik veel prematuur en dysmature baby’s (baby’s die te vroeg geboren zijn of met een laag geboortegewicht), als dan niet binnen het ToP programma waarvoor ik een speciale opleiding heb gevolgd. Door mijn specialisatie binnen de prikkelverwerking zie ik veel baby’s met slaapproblemen en baby’s die veel huilen en overstrekken.

  Naast het behandelen van de baby, is er veel aandacht voor uitleg, adviezen en oefeningen die ik met veel plezier laat zien aan de ouders. Graag tot snel in de praktijk!

  Vergoeding

  Kinderfysiotherapie valt binnen de basisverzekering. Er is geen verwijzing nodig van een huisarts, en het gaat niet af van het eigen risico. Behandeling aan huis is mogelijk.

  Over mij

  Ik ben getrouwd met een echte Alphenaar, en ben moeder van drie kinderen van 3, 6 en 8 jaar oud. Wij wonen met veel plezier in Noordwijk vlakbij de duinen en het strand, waar wij genieten van wandelingen met onze hond. Mijn schoonouders wonen om de hoek van de praktijk.

  Contactgegevens

  Bekijk hier alle TRIAS locaties
  www.kinderfysiotherapietrias.nl

  Wil je meer informatie of een afspraak maken?
  Je kunt ons algemene nummer 030-2660662 bellen of 06-29921665 whatsappen (maandag t/m vrijdag 08.00 - 16.30 uur) voor een afspraak op een van onze praktijklocaties.
  Geen praktijklocatie bij jou in de buurt? Neem gerust contact op voor het inplannen van een videoconsult, voor een behandeling op afstand.
  Een eerste afspraak voor kinderfysiotherapie kun je ook online inplannen.
  Voor acute klachten of spoed, in de avonduren of het weekend, bel 06-4643260

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard