1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Linda Rentes

  Gepubliceerd op: 2-21-2018Bewerkt op: 9-16-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 2-21-2018Bewerkt op: 9-16-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ik ben Linda Rentes, co-founder van www.9maandenmenu.nl. Ik heb ruim 25 jaar ervaring als verloskundige. Van 2013 tot en met 2016 was ik voorzitter van de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen). Het is mijn missie om met gezonde voeding een fitte moeder en gezonde start voor jullie baby te bevorderen.

  Hoe doen we dat? Door tips en lekkere recepten op de website en speciaal voor jou de 9 Maanden menu maaltijdbox van Ekomenu.

  Ben jij ook onzeker over wat je wel of niet mag eten?
  Dan is het 9 Maanden Menu voor jou de oplossing! We vertellen je hoe lekker eten, gezond en gemak samen komen. Wij werken samen met Ekomenu, de biologische maaltijdbox voor de prijs van een niet-biologische. Ben je lid van het Familie Voordeel Programma dan ontvang je zelfs 25% korting op je eerste weekbestelling!
  Speciaal voor jou en je gezin maken we lekkere gezonde maaltijden en kun je wekelijks een thuisbezorgde maaltijdbox bestellen. De maaltijden zijn zo ingericht dat je voldoende groenten binnenkrijgt volgens de adviezen van het Voedingscentrum. Zo eet je alles wat goed is voor jou en je kindje.

  De recepten die je elke week ontvangt via zwangerenportaal.nl zijn oorspronkelijk met biologische ingrediënten. Met het 9 Maanden Menu gaat daar wel onze voorkeur naar uit, maar het belangrijkste is dat je aan je dagelijkse hoeveelheid groente van 250 g en 2 stuks fruit komt.

  Het 9 Maanden Menu volgt de aanbevelingen van het Voedingscentrum en werkt samen met Vitamine & Zo, de leverancier van de Fruitbox in de wachtruimte van de verloskundige.
  Ook werken wij samen met Hotel van der Valk Nieuwerkerk aan de IJssel, waar het 9 maanden menu opgenomen is in de kaart.
  Dit project wordt mogelijk gemaakt door Stichting Innovatie Glastuinbouw en het ministerie van Economische Zaken.

  Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard