1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Linda, Patrick en Ellen

  ZP® - Magazine

  , 14 april 2021 09:10Laatste update op: 9 mei 2022 13:45

  Wij zijn Linda Goverde, Patrick van Weert en Ellen Ceelen van Osteopathie Integro. Wij hebben samen twee praktijken: één in Esch en één in Hilvarenbeek waar wij met veel plezier onze patiënten behandelen.

  Wat is osteopathie?

  Osteopathie gaat er vanuit dat alles in het lichaam moet bewegen. Denk hierbij aan botten, spieren, gewrichten, maar ook aan de schedel, het zenuwstelsel en de organen. Dit laatste is natuurlijk in een zwangerschap erg belangrijk. Je baarmoeder moet kunnen groeien en in de rest van je buik wordt daar ruimte voor gemaakt. Wanneer er zich dan lichamelijke klachten voordoen, gaan wij op zoek naar de oorzaak van de klachten en behandelen deze.

  Osteopathie bij zwangere vrouwen

  Je kunt verschillende klachten krijgen tijdens de zwangerschap. De een heeft misschien nergens last van, maar de ander heeft last van brandend maagzuur, rug- en bekkenklachten, hoofdpijn. Osteopathie kan dan een uitkomst bieden. Met onze handen en zachte technieken behandelen we de oorzaak van de klachten, zodat jij weer verder kunt genieten van de zwangerschap. We werken daarbij veel samen met fysiotherapeuten, personal trainers en andere therapeuten die jou kunnen ondersteunen in het herstel.

  Bevallen en een baby!

  Een bevalling loopt bij iedereen anders. Ging het vlot of juist moeizaam? Was het een vaginale bevalling of een keizersnede? Werd er gebruik gemaakt van een vacuümpomp of verlostang? Hoe dan ook, een bevalling is vaak heftig voor moeder en kind. Kijk eens wat jullie samen doorgemaakt hebben. Heb je dus last van stuitklachten na de bevalling, pijn bij het litteken van de keizersnede of hou je last van rug- of nekklachten bij het tillen van je baby? Blijf daar niet mee lopen. Ook kan het raadzaam zijn je baby na te laten kijken door een osteopaat, zeker wanneer er wat hulp nodig is geweest bij de bevalling. Een gewone check up adviseren wij rond de zes weken. Heeft je kindje eerder klachten zoals reflux, darmkrampjes of al een duidelijke voorkeurshouding? Dan ben je natuurlijk altijd eerder welkom in de praktijk.

  Contactgegevens

  Naam: Osteopathie Integro
  Locatie Esch: Groenweg 3b, Gevestigd bij Totally Fysio
  Locatie Hilvarenbeek: Doelenstraat 9, Gevestigd bij Fysio Stofberg
  Website: www.osteopathieintegro.nl
  Telefoon: Patrick: 06-48685438 Ellen: 06-39620189 Linda: 06-57627018
  E-mail: info@osteopathieintegro.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard