1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Lianne Dekker

  Gepubliceerd op: 7-1-2019Bewerkt op: 9-22-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 7-1-2019Bewerkt op: 9-22-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Ik ben Lianne Dekker en ben gespecialiseerd in zwangerschap- en newbornfotografie. Je bent van harte welkom in mijn ruime en van alle gemakken voorziene studio in Dordrecht met gratis parkeerplaats direct voor de deur. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en veel geïnvesteerd in kwaliteit, en mocht ik de titel Master Photographer ontvangen.

  Ze zijn nog zo klein. Die kleine handjes en voetjes. Oogjes liever dicht dan open. Dicht bij mama en papa. Daar willen ze zijn.

  Dat hele kleine is er snel vanaf. Des te meer reden om dit nu vast te leggen. Vaak hebben we de fotoshoot van de newborn al doorgesproken terwijl de kleine nog op de wereld moet komen. Het is ook vaak een logisch gevolg na het vastleggen van de mooi bollende zwangerschapsbuik. Hier een mooi, in dezelfde stijl, vervolg aan geven maakt een mooi beeldend verhaal.

  Zwangerschapshoots
  Bij de zwangerschapshoots bepaal jij je eigen sfeer en styling, van heel basic, stoer of heel exclusief met gebruik van onze speciaal gemaakte design kleding. Ook visagie en hairstyling zijn mogelijk. Natuurlijk zijn ook je partner en evt. andere kids welkom.

  Newbornshoots

  De newbornshoots zijn heel naturel en vinden in een totaal relaxte sfeer hier in de studio plaats. Ik let er heel zorgvuldig op wat je kindje wel of niet prettig vindt en door jarenlange ervaring en veel geduld lukt het altijd tot een goed resultaat te komen. Ook hier is het hele gezin welkom.

  Wil je meer info of foto’s zien check dan deze link voor zwangerschapfotografie en deze link voor newbornfotografie, en bel of mail.

  Contactgegevens:

  Naam: Lianne Dekker Fotografie
  Studio: Pieter Zeemanweg 30p, 3316 GZ Dordrecht
  Website: www.liannedekker.nl
  Telefoonnummer: 06-51469597
  Email: info@liannedekker.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard