Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Ineke Hartman en Kirsten Hoekman

ZP® - Magazine

, 21 May 2021 19:37Laatste update op: 21 May 2021 20:08

Wij zijn Ineke Hartman en Kirsten Hoekman van Lactatiekundig Bureau. Jouw/jullie wens om borstvoeding te geven willen wij van harte ondersteunen.

Stuur een e-mail

Er zijn altijd veel wegen naar Rome. We zoeken graag met jullie naar de weg die bij je past, als je onverhoopt tegen vragen of problemen rondom borstvoeding oploopt. Voorafgaand aan de bevallig kun je bij ons een voorlichtingsavond volgen of een prenataal consult doen. Dit kan je helpen om de borstvoedingsperiode op te starten met meer zelfvertrouwen. 

Wanneer je baby er eenmaal is, dan staan wij voor zorg die bij jullie past! Wij komen bij jou thuis langs, maken samen een plan en bespreken én ondersteunen jouw doelen. Begeleiding is zo lang en zo kort als je dat zelf wilt.     Ook de vraag over een kolf komt vaak bij ons terecht. In de eerste kraamweken kun je bij ons terecht voor de huur van een Medela Symphonie of een Ardo Carum; professionele huurkolven. Daarnaast kunnen we je helpen bij het maken van een kolf die bij je past. Zo kan je ook bij ons op locatie in Zeist een kolfconsult boeken, waarbij je uitprobeert welke koopkolf bij jou bevalt.    Op onze website kan je meer van onze achtergrond lezen als neonatologie verpleegkundige en verpleegkundige op een verloskunde afdeling, waar onze passie ontstond om ouders en baby’s te ondersteunen bij hun borstvoedingsvragen. Je vindt hier ook alle type consulten die we bieden, en een overzicht van de kolf- en borstvoedingsbenodigdheden die we hebben.    

Een afspraak direct inplannen? Dat kan: kijk maar op onze website bij consulten: https://lactatiekundigbureau.nl/consulten-prenataal-aan-huis-kolf/

Bekijk website

Maar natuurlijk kan je ons ook eerst even bellen.

Contactgegevens

  • Naam Lactatiekundig Bureau
  • Plaats: Driebergen en ruime omstreken, de Utrechtse Heuvelrug, omgeving Zeist tot Utrecht, Maarn en Wijk bij Duurstede vallen allemaal binnen ons gebied.
  • Website: https://lactatiekundigbureau.nl
  • Telefoon: 0646490465 (Ineke) 0648417484 (Kirsten)
  • Email: info@lactatiekundigbureau.nl
  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard