1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kristel Tatje

  Gepubliceerd op: 10 februari 2020 21:36Bewerkt op: 2 augustus 2021 16:48
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 10 februari 2020 21:36Bewerkt op: 2 augustus 2021 16:48
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Ik ondersteun en begeleid aanstaande moeders voor- en tijdens deze belangrijke processen van nieuw leven. Ook begeleid ik aanstaande ouders met de kinderwens om vanuit de verbinding met jezelf en je aankomend kindje deze wens vanuit liefde en vertrouwen verder vorm te geven.

  Mijn specialisme ligt in het meekijken op de diepere ziele lagen. Naast fysiek voor jezelf zorgen, draagt emotioneel- en geestelijk evenwicht vóór- en tijdens de zwangerschap bij aan een goed contact met jezelf, je aankomend kindje, en een voorspoedig verloop tijdens deze intense processen. Uiteraard sta ik ook na de fysieke geboorte voor jullie klaar.

  Centraal staat: het samenwerken met jou als moeder in contact met jezelf en jullie aankomend kindje. Ik werk Holistisch, waarbij ik kijk naar het groter geheel en de verschillende energie- en bewustzijnslagen. De processen van hechting en binding, symbiose en autonomie hierin meegenomen.

  Het geven- en doorgeven van nieuw leven zijn wonderbaarlijke en intense processen waar wij met zijn allen als aankomende ouders bewuster bij stil mogen staan.

  Mijn missie is; ouders en kinderen begeleiden en ondersteunen op hun pad en met elkaar. De kinderen van nu die naar de aarde komen een warm, afgestemd, liefdevol en veilig welkom te geven en samen met jou deze reis meer diepgang te geven.

  Open jezelf voor het wonder in jezelf en het wonder van nieuw leven.

  Contactgegevens

  Praktijk: Inner-Zelf
  Vestigingsplaats: Alphen aan den Rijn
  Website: www.inner-zelf.nl
  Telefoon: 06-41985678
  Email: info@inner-zelf.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard