Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Kristel Khagaya

ZP® - Magazine

, 29 October 2019 09:10Laatste update op: 23 June 2020 20:45

Khagaya Yoga® (Dance) Docente en Transformational Life Coach. Ik ben professioneel opgeleid in Hatha Yoga en ontving mijn lesbevoegdheid licentie in het jaar 2000. Bovendien ben ik in 2002 opgeleid tot Zwangerschapsyoga docente, gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere vrouwen en verzorg ik al jarenlang diepgaande cursussen ter voorbereiding op de bevalling.

Bekijk website

Over mij

Door de jaren heen heb ik deelgenomen aan allerlei soorten trainingen, cursussen en masterclasses in diverse Yogastijlen zoals: Iyengar Yoga, Kundalini Yoga, Dynamic Yoga, Yin Yoga, Vinyasa en Power Yoga. Dit heb ik in mijn practice en lessen geïntegreerd en zo ontstond Khagaya Yoga®.

Stuur mij een e-mail

Verder ben ik een gecertificeerde ademtherapeut en heb ik verschillende cursussen gevolgd in de basisprincipes van Ayurveda en Ayurvedische massage. Bovendien ben ik in 2002 opgeleid tot Zwangerschapsyoga docente, gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere vrouwen zowel tijdens als na de zwangerschap en verzorg ik al jarenlang diepgaande cursussen ter voorbereiding op de bevalling.

Cursus

In de bevallingscursus wordt speciale aandacht besteed aan de verschillende stadia van een bevalling en het ontspannen opvangen van ontsluitingsweeën. Je leert het belang van goede ademtechnieken en massage oefeningen die ervoor zorgen dat de pijn vermindert en de bevalling soepeler zal verlopen. Het goed voorbereiden van de bekkenbodem en het aanleren van de meest efficiënte perstechnieken en baarhoudingen spelen daarin een grote rol. Bovendien wordt er aandacht besteed aan de kraamperiode en leer je oefeningen die je na de bevalling kunt doen om het herstel van je lichaam te bevorderen.

Ik sta bekend om mijn intensieve en diepgaande manier van lesgeven en het vermogen om mensen op hun levensreis te inspireren, een wereld aan nieuwe mogelijkheden te bieden, je uit te nodigen te gaan voelen, vertrouwen op te bouwen in jezelf en in je lichaam, en met heel veel plezier jezelf en je lichaam te verzorgen met Khagaya Yoga®. Ongeacht iemands leeftijd of ervaring met yoga.

Ik heb een scherp oog voor nauwkeurige uitlijning en geef zachte en praktische individuele aanpassingen die bevorderlijk zijn voor elk individu. Ik heb bovendien veel ervaring in het werken met pijn en blessures en het leren omgaan met, en herstellen van allerlei vormen van pijn en ongemak. Zowel fysiek, als emotioneel en psychisch. Ik bied innovatieve manieren om verbinding te maken met je eigen innerlijke wijsheid en je zelf-genezend vermogen te activeren.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en jou en je kindje in deze bijzondere fase te mogen begeleiden.

Kristel Khagaya

Contactgegevens

Naam: Khagaya Yoga & Coaching
Vestigingsplaats: Khagaya Centrum Voor Yoga, Ary Schefferstraat 20, 2597VV Den Haag
Website: www.Khagaya.com
Telefoon: 06-14176701
Email: Kristel@Khagaya.com

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard