1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kraamzorg Zuidwolde

  Gepubliceerd op: 6-10-2020Bewerkt op: 7-9-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 6-10-2020Bewerkt op: 7-9-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Zodra u weet dat u zwanger bent, kunt u zich aanmelden voor onze kraamzorg. Dit kan telefonisch of door een e-mail te sturen. Hierna ontvangt u een e-mail met informatie en nemen wij contact met u op. De kraamverzorgende houdt gedurende de zwangerschap contact, en begeleidt u tijdens de bevalling en kraamtijd in samenwerking met de verloskundige. Wij zijn in het bezit van meerdere certificaten en zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van het Kenniscentrum Kraamzorg.

  Bij een thuisbevalling zal de kraamverzorgende 1 op 1 vanaf de bevalling bij u zijn, gedurende de hele kraamperiode van 8-10 dagen. Mocht u in het ziekenhuis bevallen dan start de kraamzorg direct na thuiskomst.

  In onze kleinschalige organisatie zijn de communicatielijnen kort en helder. Persoonlijke betrokkenheid en informele cultuur dragen bij aan een goede werksfeer.

  Wij leveren kraamzorg in de plaatsen rondom Zuidwolde (o.a. Hoogeveen, Alteveer, Kerkenveld, De Wijk, Veeningen, Fort, Ruinen, Hollandscheveld en Linde). Natuurlijk sluiten wij andere woonplaatsen niet uit.

  Als kraamverzorgende vinden we het belangrijk dat u later uitgerust kunt terugkijken op een gezellige en leerzame kraamtijd. Wij bieden u een zo'n continu mogelijke kraamzorg aan door één, voor u bekende, kraamverzorgende.

  Zorgverzekeringen informeren niet altijd juist welke vergoedingen er van toepassing zijn. Informeer daarom altijd bij ons wat mogelijk is.

  Contactgegevens

  Kraamzorg Zuidwolde
  telefoon: +31 (0)6 - 537 89 050
  www.kraamzorgzuidwolde.nl
  info@kraamzorgzuidwolde.nl

  Monique de Wolde
  mobiel: +31 (0)6 120 90 971
  monique@kraamzorgzuidwolde.nl

  Dikkie van den Berg
  mobiel: +31 (0)6 293 73 370
  dikkie@kraamzorgzuidwolde.nl

  Informatie/Aanmelden

  Dit kan via e-mail of telefoon.

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard