1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kraamzeker kraamzorg

  Gepubliceerd op: 3-23-2021Bewerkt op: 2-28-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 3-23-2021Bewerkt op: 2-28-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Kraamzorg is toegankelijke en noodzakelijke zorg. Het zorgt voor een veilige start, voor gezondere kinderen en moeders, richt zich op de zelfredzaamheid van ouders en voorkomt dure zorg nu en later. Onze werkgebieden zijn: Groningen, Drenthe, Overijssel, Duitsland.

  Zwanger, aanmelden bij verloskundige praktijk

  Maak een afspraak bij een verloskundige praktijk bij jou in de buurt voor controles tijdens de zwangerschap, de begeleiding van de bevalling en de controles in de kraamperiode.

  Aanmelden voor kraamzorg

  Meld je ook aan voor kraamzorg, dit kan digitaal via onze website of telefonisch, 0592-407270. Na aanmelding bevestigen wij jouw inschrijving via de email en ontvang je daarbij het informatie boekje van Kraam Zeker.

  Maak kennis met...

  Jolanda Spinhoven

  Ik ervaar het als een voorrecht wanneer ik tijdens de bevalling aanwezig mag zijn bij de bevallingsassistentie. Ik vind het nog altijd zo groots. Het is prachtig wanneer je in deze bijzondere periode, in het leven van een vrouw en haar partner, begeleiding en zelfvertrouwen aan het gezin kunt geven en mee mag delen in hun geluk.

  Als kraamverzorgende probeer ik altijd rust en vertrouwen in het gezin te brengen en hun een unieke kraamweek te geven. Deze periode kun je niet overdoen. Ik heb zelf ook dierbare herinneringen aan mijn eigen kraamperiodes en gun dit ieder gezin!

  Hemmo van der Wal

  Het is mijn doel om als organisatie Kraam Zeker garant te staan voor de beste kwaliteit van kraamzorg maar ook de beste organisatie te zijn voor de medewerker, onze kraamverzorgenden!
  Samen zijn we begonnen met Kraam Zeker. Een betrokken kraamzorgorganisatie met korte lijnen waarin wij de wens en behoefte van kraam moeder, kind en het gezin centraal stellen.

  Steeds zoeken wij samen naar unieke, een persoonlijke en flexibele benadering in de kraamzorg. Wij vinden het heerlijk te ervaren dat wij uit de tevredenheid van de kraamgezinnen en medewerkers zien dat wij hier in slagen.

  Contact

  info@kraamzeker.nl
  Zoom 18
  9405 PS Assen

  Tel: 0592 407 270
  Whatsapp: 06 81 29 35 57
  Whatsapp: 06 36 33 10 40

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard