1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Stichting KOK kinderopvang

  Gepubliceerd op: 5-22-2023Bewerkt op: 7-4-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 5-22-2023Bewerkt op: 7-4-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Stichting KOK kinderopvang biedt professionele kinderopvang, peuteropvang, buitenschoolse en flexibele opvang op ruim 20 locaties in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Noordwijk.

  Kinderopvang 0 tot 4 jaar

  In onze kindercentra bieden wij hele dagen opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Bij KOK kinderopvang krijgt elk kind een vaste stamgroep toegewezen waar hij of zij het grootste deel van de dag verblijft. In deze stamgroep zijn voldoende gekwalificeerde pedagogisch medewerkers en vertrouwde gezichten voor de kinderen. Hierbij hanteren wij de wettelijk voorgeschreven kwaliteitsregels met betrekking tot de beroepskracht-kindratio (BKR) en de beschikbare ruimte.

  Uitdagende activiteiten

  Wij bieden liefdevolle verzorging voor de allerkleinsten en zorgen voor een uitdagend activiteitenaanbod, passend bij de leeftijd van de kinderen. Wij werken met het Voorschoolse Educatie (VE) programma Peuterpraat, waarin onder andere aandacht is voor de spraak-taalontwikkeling en activiteiten worden aangeboden in verschillende thema’s.

  Vaste of flexibele dagen

  In al onze kindercentra bieden wij 5 dagen per week dagopvang tussen 07.30 uur en 18.30 uur. Je kunt hier gebruik maken van vaste dagen opvang. Wij werken zowel met horizontale als met verticale groepen. Het aanbod verschilt per locatie. Werk je wisselende diensten en heb je wekelijks wisselende dagen opvang nodig? Bij Kindercentrum De Bomschuit in Katwijk bieden wij flexibele opvang, zodat je jouw opvangdagen kunt aanpassen aan jouw werkrooster.

  Warme maaltijden

  Bij alle kindercentra bieden wij je de mogelijkheid een warme maaltijd voor jouw kind af te nemen. Wij werken hiervoor samen met de organisatie Eetkomeet. De verse maaltijden die zij leveren, worden gemaakt conform de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum.

  Kinderen met extra zorgbehoefte

  Kinderen die extra zorg nodig hebben, zijn bij ons van harte welkom. Je kunt dit aangeven bij inschrijving. Na inschrijving zal er een plaatsingsgesprek plaatsvinden tussen jullie en de manager van het kindercentrum om af te stemmen of wij kunnen en mogen voldoen aan de zorg die jouw kind nodig heeft.

  Heb je een vraag? Neem contact op.

  Contactgegevens

  Website: www.kokkinderopvang.nl
  Klantenservice: 071-4097535
  E-mail: info@kokkinderopvang.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard