Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Kirsten van den Broeck

ZP® - Magazine

, 24 April 2019 15:28Laatste update op: 13 April 2021 15:43

Ik ben Kirsten van den Broeck en geregistreerd bekkenfysiotherapeut (KNGF & NVFB). Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met de behandeling van vrouwen met bekken- en bekkenbodemklachten rondom de zwangerschap en na de bevalling. Ook geef ik trainingen aan zwangeren en pas bevallen vrouwen en bevallingsvoorbereidingen.

Bekijk website

Over mij

Sinds 1999 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in 2009 heb ik de opleiding bekkenfysiotherapie voltooid. In 2018 heb ik in Bergambacht de "Praktijk BekkenFysiotherapie Krimpenerwaard" (PBFK) opgestart. Inmiddels is het mogelijk om ook een afspraak te maken in Schoonhoven. De praktijk beschikt over alle mogelijke middelen en apparatuur (zoals de Maple (Novuqare), een echo-apparaat en een Uroflowmeter) om alle gerelateerde bekkenklachten te kunnen onderzoeken en behandelen. Zo kan ik je zowel tijdens als na de bevalling goed begeleiden.

Stuur een e-mail

Ik maak deel uit van diverse gespecialiseerde teams (Bekkenbodem Expertise Werkgroep in het Groene Hart Ziekenhuis en Bekkenbodem Werkgroep Rijnmond). Ook heb ik de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij verschillende gespecialiseerde organisaties (St. Antonius ziekenhuis in Woerden en Profundum Instituut in Dordrecht).

Verder werk ik, voor een goede begeleiding rondom jouw zwangerschap, nauw samen met de verloskundigen en de gynaecologen in de regio en ben ik voorzitter van het Diastase Netwerk Krimpenerwaard (een samenwerkingsverband met o.a. verloskundigen en plastisch chirurgen).

Over bekkenfysiotherapie

Enkele veelvoorkomende problemen tijdens en na de zwangerschap waar je voor naar de bekkenfysiotherapeut kan komen zijn:

  • Bekkenpijn
  • Stuitpijn
  • Bekkenbodemklachten, zoals ongewenst verlies van urine
  • Verzakkingsklachten
  • Diastaseklachten
  • Last van je litteken (buik of bekkenbodem)

Mijn praktijk is gericht op een doelgerichte, kwalitatieve en persoonlijke behandelmethode. Behandelingen en trainingen worden vaak (deels) vergoed door je basis- of aanvullende verzekering. Vaak kun je zonder verwijzing een afspraak maken.

Bezoek de website voor meer informatie over de praktijk voor bekkenfysiotherapie.
Neem gerust contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.

Contactgegevens:

Website: www.pbfk.nl
E-mail: info@pbfk.nl
Telefoon: 0182-769198

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard