1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kinderopvangorganisatie Kindkracht 0/12

  Gepubliceerd op: 25 september 2020 14:36Bewerkt op: 9 oktober 2020 14:36
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 25 september 2020 14:36Bewerkt op: 9 oktober 2020 14:36
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Zorg en aandacht voor je kind

  Ieder kind is anders en heeft andere behoeften. Onze pedagogisch medewerkers hebben een warme en respectvolle benadering naar de kinderen. Zij hebben oog voor de signalen van je baby en passen daar hun zorg en het aanbod op aan. In een uitdagende speelomgeving, aangepast aan de leeftijd en ontwikkeling van je kind, heeft je kind de ruimte om zichzelf en de wereld om zich heen te gaan ontdekken. En het interessante aanbod van activiteiten zorgt ervoor dat je kind op iedere leeftijd steeds weer nieuwe ervaringen opdoet.

  Afstemming met elkaar

  Om zo goed mogelijk rekening te houden met de individuele behoeften van je baby, vinden we goede afstemming met ouders belangrijk. Contact over het karakter van je kind, het dagritme, maar ook over wat jullie belangrijk vinden bij het opgroeien van jullie kind. Het kan soms lastig zijn om de zorg voor je kindje uit handen te geven. Goed contact tussen ouder en pedagogisch medewerker, geeft wederzijds vertrouwen en zorgt dat je de zorg kunt delen. Daarom besteden wij veel aandacht aan contact met ouders; bij het brengen en halen, tijdens (observatie)gesprekken, telefonisch of via het digitale ouderportaal. Gepland, maar ook gewoon tussendoor, als dit gewenst is.

  Kindkracht 0/12

  De vraag naar kinderopvang is groot. Overweeg je om gebruik te maken van onze kinderopvang, dan raden wij je aan om je kindje zo vroeg mogelijk in te schrijven via onze website. Met een inschrijving zit je nergens aan vast. Mocht je situatie veranderen, dan kun je je kindje kosteloos weer uitschrijven. Zodra de inschrijving bij ons binnen is, gaan onze plaatsingsmedewerkers Joyce en Angelique kijken naar de plaatsingsmogelijkheden. Heb je vragen over de opvang bij Kindkracht? Of zou je graag langskomen voor een rondleiding? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

  Contactgegevens

  Website: www.kindkracht.nl
  Email plaatsing: plaatsing@kindkracht.nl
  Telefoon: 071-3319069

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard