1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kinderopvang Kidswereld

  Gepubliceerd op: 9-25-2020Bewerkt op: 9-25-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 9-25-2020Bewerkt op: 9-25-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Wij zijn Kinderopvang Kidswereld! Op verschillende unieke locaties in Weesp en omstreken bieden wij kinderdagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Wij bieden opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar waarbij het kind en de wereld eromheen centraal staat. Daarnaast is er aandacht voor plezier, inspiratie en motivatie van de pedagogisch medewerkers die bij ons werken.

  Kidswereld biedt kwalitatieve opvang waarbij de visie en aanpak is gericht op het laten groeien van het vertrouwen van jullie kindje. De belangrijkste uitgangspunten van onze opvang zijn: respect, ruimte, buiten, dieren, regels, regelmaat rust en liefde.

  Kidswereld staat voor een plek waar kinderen kind kunnen zijn en veilig, op hun eigen manier de wereld kunnen ontdekken vanuit een huiselijke omgeving. Onze locaties zijn zo ingericht dat kinderen zich welkom voelen. Dit geldt ook voor de buitenruimtes. Kinderen kunnen hier vrij bewegen en mogen hier vies worden!

  Naast ruimte bieden we rust en regelmaat. Daar vanuit laten we kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken. De natuur speelt een grote rol bij onze opvang. Door te kijken, luisteren en voelen maken kinderen hun wereld langzaam maar zeker groter. Samenzijn met andere kinderen is belangrijk, het maakt ze sociaal vaardiger. Met het ontwikkelingsgerichte programma Uk en Puk bereiden we de kinderen voor op school.

  Contactgegevens

  Kinderopvang Kidswereld
  www.kinderopvangkidswereld.nl
  0294-419260
  info@kinderopvangkidswereld.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard