Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Kinderdagverblijf Zandvlinder

ZP® - Magazine

, 19 October 2020 10:26Laatste update op: 20 November 2020 16:48

Wat maakt Zandvlinder zo bijzonder. Wij worden geïnspireerd door de visie van Emmi Pikler, Reggio Emilia en Thomas Gordon. Dit houdt in de praktijk in dat alle kinderen op schoot gevoed worden totdat ze zelf aan onze speciale Pikler tafeltjes kunnen zitten. Voor de baby’s is er veel ruimte voor vrije beweging.

Bekijk website

Voor de aller kleinste is er een ruime grond box. Het speelgoed is zoveel mogelijk van natuurlijke materialen en hebben rustige kleuren.

Bij de dreumes en peutergroep is er veel aandacht voor wat er leeft bij de kinderen. Hier worden de activiteiten en thema’s op aangepast. In onze natuurtuin is elke dag weer iets nieuws te beleven. Zoals; muziek maken met stokken, spelen in het zand en het bewonderen van alle kleine diertjes die in onze tuin wonen.

Stuur een e-mail

Duurzame opvoeding met biologische voeding

U geeft uw kind iedere dag de beste opvoeding. Dat verwacht u ook van uw kinderdagverblijf. Een veilige, verantwoorde omgeving, waar uw kind dezelfde zorg en aandacht krijgt als bij u thuis. Laat uw kind spelen, leren en ontdekken op een natuurlijke manier. Zich ontwikkelen vanuit het karakter. We kijken naar de behoefte en ontwikkeling van de kinderen en bieden aan wat het beste bij het kind past. Het is opvang in de meest pure vorm.

Tarieven voor iedereen

Biologische opvang bij Zandvlinder is voor iedereen betaalbaar, waarbij u kunt kiezen uit verschillende pakketten. U kiest het pakket wat het beste bij uw situatie past.

Bekijk de tarieven!

Contactgegevens

De openingstijden van Zandvlinder zijn van 7:00 uur tot 18:00 uur.

Henri Polakstraat 7
3317 KN Dordrecht

Website: zandvlinder.nl
Telefoonnummer: 078 651 44 69
Email: info@zandvlinder.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard