1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kinderdagverblijf Willemijne

  Gepubliceerd op: 4-8-2019Bewerkt op: 7-15-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-8-2019Bewerkt op: 7-15-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Willemijne is een particulier kinderdagverblijf (KDV) voor kinderen van nul tot vier jaar en is gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Het bestaat uit twee aparte speelvloeren, drie slaapzalen en een ruime buitenruimte. Onze ruimtes zijn speciaal ingericht voor opvang van kinderen. Samen met leeftijdsgenootjes zal uw kind zich fijn kunnen vermaken. Er wordt voorgelezen, gezongen, geknutseld en er is volop verantwoord speelgoed aanwezig. Waar het ons om gaat is dat uw kind bij ons een plezierige tijd beleeft. Wij bieden een warme, huiselijke omgeving waar persoonlijke aandacht voorop staat.

  Wie zijn wij?

  Eigenaresse - Joke

  Ik ben Joke Manten. Zo'n dertig jaar geleden ben ik met dit kinderdagverblijf gestart. Dat was op verzoek van de Willem Arntz Stichting. Zij zochten opvang voor de kinderen van hun medewerkers en stelden in hun gebouw een ruimte beschikbaar. In het begin was het een ouder crèche, dat was heel gezellig. Veel ouders en vrijwilligers kwamen meehelpen. Na verloop van tijd kwamen er steeds meer vaste krachten.

  In maart 1995 hebben we ons, na wat omzwervingen in de Utrechtse binnenstad, in de huidige ruimte aan de Twijnstraat gevestigd. Vanaf dat moment veranderde er veel. Er kwam meer regels vanuit de overheid en GGenGD en Willemijne werd steeds professioneler. Maar gelukkig zijn de kinderen hetzelfde gebleven. Ik vind het nog steeds geweldig leuk om met kinderen te werken. In een woord schitterend!

  De Leidsters

  Hanneke

  Ik ben Hanneke Roelofsen, een trotse dochter van Joke. Van jongs af aan mocht ik Joke bij staan en helpen. Met veel plezier heb ik dan ook de nodige opleidingen gevolgd om hier in dienst te kunnen treden. Door de jaren heb ik veel geleerd en mag ik graag, samen met mijn collega's, de zorg voor de kinderen delen. Het is plezierig om de kinderen op te zien groeien van kleins af aan tot hun vierde jaar. Geregeld kom ik dan ook kinderen tegen die al lang niet meer bij ons spelen en dan is het prachtig om te zien hoe zij zich verder hebben ontwikkeld. Naast het verzorgen en spelen met de kinderen, doen Joke en ik samen de administratie. Ik hoop nog lang naast Joke en mijn collega's te staan en samen te werken. Dit werk is zeer plezierig om te doen.

  Karin

  Mijn naam is Karin en ik werk vanaf mijn 19e en dus ruim 20 jaar met veel plezier bij kdv Willemijne. Het is een klein kinderdagverblijf waardoor de sfeer gezellig en warm is. Mijn zoon heeft hier ook altijd met veel plezier gespeeld. Ik hoop nog een hele lange tijd hier te mogen werken!

  Leonie

  Ik ben Leonie, ik woon samen met mijn vriend in ons nieuwe huis in Veenendaal. Ik ben in april bij Willemijne komen werken als inval en werk nu sinds september op de dinsdag, donderdag en de vrijdag. Ik werk sinds 2011 in de kinderopvang en heb op verschillende locaties gewerkt. Ik heb het erg naar mijn zin bij Willemijne.

  Carissa

  Mijn naam is Carissa en ik woon samen in Utrecht. Na jaren in de horeca gewerkt te hebben kwam ik in 2008 in de kinderopvang terecht. In dat jaar heb ik ook een opleiding Spw afgerond.Ik werkte ruim 3 jaar voor een grote kinderopvangorganisatie die meerdere vestigingen in Utrecht en omstreken heeft. Zo heb ik op een grote locatie gewerkt in Papendorp en op twee kleine locaties in Overvecht en Tuinwijk. Uiteindelijk wilde ik gaan werken voor een kleine organisatie. En zo ben ik bij KDV Willemijne terecht gekomen, waar ik nu bijna 2 jaar werk. Het kleinschalige, persoonlijke en huiselijke bij Willemijne spreekt mij erg aan.

  José

  Sinds 2001 in dienst bij Willemijne en op dinsdag en woensdag voor 19 uur werkzaam. Op dinsdag op de bovenvloer bij de 2 tot 4 jarigen en op woensdag op de benedenvloer bij de 0 tot 2 jarigen. Een ideale situatie waardoor ik contact heb met alle kinderen. Mijn drijfveer als SPW-er is de kinderen binnen de visie van Willemijne een uitdagende, motiverende en enthousiaste speeldag te bezorgen.
  Wie ik ben? Ik ben José en samen met Paul, mijn man, wonen wij al jaren in het gezellige dorp Houten. Wij hebben twee, inmiddels studerende, kinderen. Wouter studeert Civiele Techniek in Delft en Inge Biomedische wetenschappen in Utrecht. Wij vinden het heerlijk de natuur in te trekken te voet of op de fiets. En naast de gebruikelijke invulling van de vrije tijd spelen wij graag gezelschapspellen.

  Fouzia

  Ik ben Fouzia en ik ben een moeder van een dochter en een zoon. Ik werk al ruim 10 jaar bij kinderdagverblijf Willemijne. Ik vind het er zo leuk en gezellig! Ik vind het dan ook heel leuk om met kinderen te werken. Ik sta graag op de babygroep, maar met peuters werken vind ik ook erg plezierig!

  Annelies

  Al vanaf mijn 23ste heb ik mijn hart liggen in het werken met kinderen. Ik vind het nog steeds boeiend om ze in hun ontwikkeling te mogen volgen en ze daarbij te stimuleren en ze helpen om steeds weer iets nieuws te ontdekken. Ik werk nu alweer 11 jaar bij Willemijne met veel plezier! Vooral omdat het een huiskamerachtige sfeer heeft, waar de kinderen en ik onszelf thuis voelen. Voor mij is het iedere keer een leuke uitdaging om de kinderen een dag te bezorgen met veel variatie in spel, creativiteit, buiten spelen etc. En ze een plek te geven waar ze zich veilig voelen. Dan heb ik ook een goede dag gehad, waar ik met voldoening op terug kan kijken.

  Jolanda

  Mijn naam is Jolanda en ik mag al 12 jaar op kinderdagverblijf Willemijne meehelpen in de huishouding. Ik doe de afwas, maak de keuken en de verschoningsruimte schoon, was vouwen en opruimen, helpen opruimen en schoonhouden van het speelgoed. Af en toe speel ik mee met de kinderen en maak ik met de kinderen samen tekeningen. Mijn hobby's zijn muziek luisteren, boeken lezen en puzzels oplossen.

  Contactgegevens

  Kinderdagverblijf Willemijne
  Oosterkade 10
  3582 AT Utrecht
  030-2300950
  KVK: 57026696
  Geopend op Maandag t/m vrijdag: 7:45 - 18:15 uur
  Website: www.willemijne.nl
  info@willemijne.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard