Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Kinderdagverblijf Together

ZP® - Magazine

, 18 October 2019 10:09Laatste update op: 13 July 2020 12:23

Together werkt in het heden en bouwt aan de toekomst! Together heeft 1 verticale groep, welke ruimte biedt aan maximaal 16 kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar. Het is onder meer een bijzonder groep door de diversiteit aan leeftijd, waardoor zij veel spelenderwijs van elkaar leren en met elkaar geweldige ontdekkingen doen. De leidsters stimuleren het onderlinge contact door alle kinderen in elkaars nabijheid te brengen.

Bekijk website

Hortence Lingen oprichter en eigenaar van Together met 23 jaar ervaring in de kinderopvang als pedagogisch werkster maar ook als leidinggevende, is zij van mening dat je een goede reis nooit alleen onderneemt.

De ontwikkelingsreis van kinderen naar evenwichtige mensen in een veilige omgeving met een consequente begeleiding onderneem je met elkaar.

Kinderen hebben volwassenen nodig, die een gedegen en betrouwbare rol spelen in hun (individuele) ontwikkeling, om op te groeien tot zelfstandig volwassenen.

Stuur een e-mail

Een kind dat op komt voor eigen recht maar ook voor die van een ander, respectvol om gaat met zijn medemens in een maatschappij met diversiteit aan culturele en religieuze achtergronden, uitgaand van gezamenlijke normen en waarden.

Een van onze basiswaarden zijn gelijkwaardigheid en wederzijds respect!

Contactgegevens:

Naam: Hortence Lingen
Vestigingsplaats: De Clerqstraat 119, Amsterdam
Telefoonnummer: 06 - 306 10 232
Emailadres: kinderdagverblijf.together@gmail.com
Website: www.kinderdagverblijf-together.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard