1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kinderdagverblijf Together

  Gepubliceerd op: 10-18-2019Bewerkt op: 7-13-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 10-18-2019Bewerkt op: 7-13-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Together werkt in het heden en bouwt aan de toekomst! Together heeft 1 verticale groep, welke ruimte biedt aan maximaal 16 kinderen in de leeftijdscategorie van 0 tot 4 jaar. Het is onder meer een bijzonder groep door de diversiteit aan leeftijd, waardoor zij veel spelenderwijs van elkaar leren en met elkaar geweldige ontdekkingen doen. De leidsters stimuleren het onderlinge contact door alle kinderen in elkaars nabijheid te brengen.

  Hortence Lingen oprichter en eigenaar van Together met 23 jaar ervaring in de kinderopvang als pedagogisch werkster maar ook als leidinggevende, is zij van mening dat je een goede reis nooit alleen onderneemt.

  De ontwikkelingsreis van kinderen naar evenwichtige mensen in een veilige omgeving met een consequente begeleiding onderneem je met elkaar.

  Kinderen hebben volwassenen nodig, die een gedegen en betrouwbare rol spelen in hun (individuele) ontwikkeling, om op te groeien tot zelfstandig volwassenen.

  Een kind dat op komt voor eigen recht maar ook voor die van een ander, respectvol om gaat met zijn medemens in een maatschappij met diversiteit aan culturele en religieuze achtergronden, uitgaand van gezamenlijke normen en waarden.

  Een van onze basiswaarden zijn gelijkwaardigheid en wederzijds respect!

  Contactgegevens:

  Naam: Hortence Lingen
  Vestigingsplaats: De Clerqstraat 119, Amsterdam
  Telefoonnummer: 06 - 306 10 232
  Emailadres: kinderdagverblijf.together@gmail.com
  Website: www.kinderdagverblijf-together.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard