1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kinderdagverblijf SpeelOkee

  Gepubliceerd op: 10-11-2019Bewerkt op: 8-16-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 10-11-2019Bewerkt op: 8-16-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Kinderdagverblijf SpeelOkee biedt al ruim 20 jaar goede, professionele en kwalitatieve dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in Oud-Beijerland. Ons pand is gelegen in het gezellige centrum van Oud-Beijerland en de directe omgeving is rustig en groen.

  Onze kinderopvang is sfeervol, gezellig en vertrouwd. Kinderdagverblijf SpeelOkee heeft een gekwalificeerd en gemotiveerd team van pedagogisch medewerksters. Onze medewerksters zijn lief en geduldig en zorgen ervoor dat het uw kindje aan niets ontbreekt. Ieder kind is uniek en verdient de beste zorg, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen kinderopvang voor iedereen toegankelijk houden. Juist nu!

  Bij SpeelOkee worden dagelijks maximaal 75 kinderen opgevangen, verdeeld over zes kinderopvanggroepen: 3 babygroepen (0-2 jaar), 2 verticale groepen (0-4 jaar) en 1 peutergroep (2-4 jaar). De kinderopvanggroepen zijn licht, speels en overzichtelijk, er is gelegenheid om samen te eten, lezen, knutselen, zingen en dansen, maar er zijn ook rustige speelhoekjes. Bij SpeelOkee hebben kinderen de gelegenheid om samen met leeftijdgenootjes in een vertrouwde en veilige omgeving te spelen en zich te ontwikkelen. Het contact met de ouders staat hoog in het vaandel, er is een oudercommissie die 4 maal per jaar bijeenkomt om de belangen van de ouders te behartigen en om mee te denken over beleidszaken binnen het kinderdagverblijf. Jaarlijks wordt er een ouderinformatieavond georganiseerd.

  Contactgegevens:

  Vestigingsplaats: Oud-Beijerland, Hoeksche Waard
  Website: www.speelokee.nl
  Telefoonnummer: 0186 625701
  Email adres: info@speelokee.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard