Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Kinderdagverblijf SpeelOkee

ZP® - Magazine

, 11 October 2019 13:28Laatste update op: 15 July 2020 17:06

Kinderdagverblijf SpeelOkee biedt al 17 jaar goede, professionele en kwalitatieve dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in Oud-Beijerland. Ons pand is gelegen in het gezellige centrum van Oud-Beijerland en de directe omgeving is rustig en groen.

Bekijk website

Onze kinderopvang is sfeervol, gezellig en vertrouwd. Kinderdagverblijf SpeelOkee heeft een gekwalificeerd en gemotiveerd team van pedagogisch medewerksters. Onze medewerksters zijn lief en geduldig en zorgen ervoor dat het uw kindje aan niets ontbreekt. Ieder kind is uniek en verdient de beste zorg, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen kinderopvang voor iedereen toegankelijk houden. Juist nu!

Stuur een e-mail

Bij SpeelOkee worden dagelijks maximaal 75 kinderen opgevangen, verdeeld over zes kinderopvanggroepen: 3 babygroepen (0-2 jaar), 2 verticale groepen (0-4 jaar) en 1 peutergroep (2-4 jaar). De kinderopvanggroepen zijn licht, speels en overzichtelijk, er is gelegenheid om samen te eten, lezen, knutselen, zingen en dansen, maar er zijn ook rustige speelhoekjes. Bij SpeelOkee hebben kinderen de gelegenheid om samen met leeftijdgenootjes in een vertrouwde en veilige omgeving te spelen en zich te ontwikkelen. Het contact met de ouders staat hoog in het vaandel, er is een oudercommissie die 4 maal per jaar bijeenkomt om de belangen van de ouders te behartigen en om mee te denken over beleidszaken binnen het kinderdagverblijf. Jaarlijks wordt er een ouderinformatieavond georganiseerd.

Contactgegevens:

Vestigingsplaats: Oud-Beijerland, Hoeksche Waard
Website: www.speelokee.nl
Telefoonnummer: 0186 625701
Email adres: info@speelokee.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard