1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kinderdagverblijf Het Eikenbos

  Gepubliceerd op: 7 september 2020 15:43Bewerkt op: 7 februari 2106 07:28
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 7 september 2020 15:43Bewerkt op: 7 februari 2106 07:28
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Kinderdagverblijf Het Eikenbos biedt opvangmogelijkheden voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Betrokkenheid, plezier, veiligheid en warmte staan bij ons hoog in het vaandel.

  We creëren heel graag voor de kinderen een stimulerende en uitdagende omgeving, waar zij zich volledig op hun gemak voelen en kunnen ontwikkelen en bloeien. Tevens bieden wij als kinderdagverblijf vele extra’s waaronder ruime openingstijden, een flexibele opvang op maat. Ook ontbijt, lunch en een warme maaltijd behoren tot de opvangmogelijkheden van Het Eikenbos.

  Bij Het Eikenbos is een grote speelplaats aanwezig, waar we voor de kinderen graag plezierige buitenactiviteiten organiseren. In deze ruimte is het mogelijk om lekker te fietsen, in de zandbak te spelen en samen spelletjes te doen. Ook ontdekken we hier graag met de kinderen de natuur en hoe je ermee om moet gaan. Zo leren zij hoe je bijvoorbeeld een moestuin kunt aanleggen en bijhouden, voeren we samen het konijn en laten we planten en bloemen groeien. Ook de binnenruimtes zijn sfeervol, warm en huiselijk ingericht om de overgang voor uw kind te vergemakkelijken. Deze ruimtes voldoen aan de eisen van de GGD zodat de kinderen zich in een veilige omgeving bevinden waar zij tevens met veel plezier naartoe gaan. En natuurlijk mag het speelgoed niet ontbreken, het is volledig afgestemd op de leeftijd van uw kind en het zal de ontwikkeling ondersteunen.

  Openingstijden

  Wist u dat wij van 7:00 tot 19:00 vol enthousiasme voor u en uw kind klaarstaan? U kunt tijdens deze ruime openingstijden altijd bij ons terecht en alle service zit bij de prijs inbegrepen.

  Heeft u interesse?

  U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0252514324 of te mailen naar info@kdvheteikenbos.nl waar u zich kunt aanmelden voor een rondleiding waarin we graag met u kennismaken en al uw vragen beantwoorden.

  Ook is het mogelijk om meer informatie op te vragen middels bovenstaande contactgegevens en/of uw kind direct aan te melden.

  Heel graag tot binnenkort op kinderdagverblijf Het Eikenbos!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard