1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kindercentrum Bambino

  Gepubliceerd op: 4-23-2021Bewerkt op: 4-23-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-23-2021Bewerkt op: 4-23-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine

  Altijd in beweging

  Je baby groeit. Ontwikkelt zich. Je dreumes doet dat. Je kleuter. Je kind. En dus doen wij dat bij Kindercentrum Bambino ook, als kinderdagverblijf en BSO. We zitten nooit stil. Er is altijd wel een avontuur te beleven, binnen of buiten, een spannend verhaal te vertellen, kunst te maken, je eerste ‘grote liefde’ te omarmen, de wereld te ontdekken en je eigen ik in de groep te leren kennen.

  Onze visie: ruimte voor eigenheid

  Alles draait om jou bij Bambino. Om jou als kind ín de groep. En om jou als kind én de groep. ‘Ruimte voor eigenheid binnen een geborgen groepsdynamiek’. Zo staat het in ons beleidsplan. We willen jou binnen de geborgenheid van een dynamische groep alle ruimte geven om te groeien, in jouw tempo. Ruimte vooral ook om jezelf te zijn. Omdat wij er in geloven dat jij, gewoon zoals je bent, al de beste versie van jezelf bent.

  Het mooiste wat je kunt zijn …

  Misschien ben je wat verlegen. Kijk je liever eerst de kat uit de boom. Of ben je juist altijd op zoek naar avontuur. Misschien ben je zorgzaam, een ‘echte vriend’. Of juist een kleine raddraaier. Misschien lach je altijd. Of ben je van nature gewoon wat norser … Wie je ook bent. Als baby, peuter, kleuter of kind. Het mooiste wat je kunt zijn in een groep is schaamteloos jezelf! Wij zullen er alles aan doen om je daarin te stimuleren! Bij Bambino draait alles om jou, gewoon om wie je bent!

  Drie verticale groepen

  ‘Wat gezellig, zeg’. Dat is wat de meeste mensen als eerste zeggen als ze hier binnen komen. De warme kleuren, het speelse meubilair, de kinderen die de wereld aan het ontdekken zijn. Het is rustig en ruim. Niet alleen binnen, ook buiten in de avonturentuin. Ruim, maar huiselijk. We hebben drie verticale groepen: de Bolle Beren, de Blije Bijen en de Bezige Bevers. Verticaal wil zeggen dat kinderen van 0 – 4 bij elkaar in de groep zitten, zodat ze van elkaar kunnen leren. De groepen worden geleid door een enthousiaste groep van zowel jonge als ervaren pedagogisch medewerksters. Zeg maar gerust: een topteam!

  Contactgegevens

  Kindercentrum Bambino
  Horstakker 40
  Erp
  W: www.kindercentrumbambino.nl
  T: 0413-280729
  E: info@kindercentrumbambino.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard