Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Speel- en leercentrum REKI

ZP® - Magazine

, 18 May 2020 10:04Laatste update op: 29 December 2020 17:24

Houder Conny Immers van REKI, is al 30 jaar enthousiast met opvang bezig. REKI is een gezond speel- en leercentrum en biedt samen met ouders en kinderen een gezonde, actieve en veilige omgeving. Wij ondersteunen het manifest The 1001 critical days uit Engeland.

Onze werkwijze

Wetenschappelijk onderzoekt toont aan dat de eerste 1001 levensdagen van je kind bepalend zijn voor de rest van zijn leven. Vanaf de bevruchting tot het tweede jaar, ontwikkelt je kind zich van één enkele cel tot een compleet mens. Kinderen maken de beste start in hun leven als de jonge hersenen zich in de eerste twee jaar optimaal kunnen ontwikkelen. Kies je voor REKI dan ben je verzekerd van gespecialiseerde pedagogisch medewerkers die 4 tot 5 dagen aanwezig zijn om jou en je kind bij te staan. Het belang van het opbouwen van een emotionele band met je kind doen we in ‘little steps’ door een warme, relaxte en positieve houding aan te nemen waardoor je kind zich goed kan hechten.

Conny is een voorstander van een leven lang leren en moedigt het REKI team aan om steeds uit de comfortzone te komen en de eigen horizon te verruimen. Als coach vindt Conny het belangrijk dat iedere medewerker vertrouwen heeft in eigen kunnen, positief denkt over zichzelf, werkt aan eigen talenten, capaciteiten en open staat voor nieuwe veranderingen en inzichten. Als je persoonlijke ontwikkeling blijft groeien en je emotioneel in balans bent dan zien kinderen dat in je lichaamstaal en de manier waarop je met anderen omgaat. Door life coaching zijn onze specialisten bewust van hun voorbeeldfunctie en kan je kind een positieve levenshouding en positief zelfbeeld ontwikkelen.

Wij vinden dat ieder kind een gelijke kans op een gezond en gelukkig leven verdient. Vanaf de eerste dag bepaalt je kind zijn eigen regie in ontwikkeling en groei. Wij geloven dat je kind het zelf kan doen en benaderen je kind positief. Wij hebben een eigen vroegtijdse educatie ontwikkeld met een activiteitenprogramma dat vernieuwend, speels en uitdagend is. Door interactieve vaardigheden te gebruiken stimuleren wij je kind steeds weer een volgende stap te nemen in een veilige (leer)omgeving. Onze specialisten dagen uit, stimuleren en belonen je kind. Ze maken duidelijk dat een fout gemaakt mag worden omdat het een leerkans is, zijn trots op je kind en durven los te laten. Ze zijn allrounders in de omgang met emoties en weten een verdrietig moment om te vormen in een leermoment. Zij beantwoorden als mentor je vragen, houden de ontwikkelingen van je kind bij in een observatiesysteem, geven informatie en verwijzen door naar andere deskundigen. Kinderen van expatouders bieden wij gastvrij een tweede thuis! In ons programma maken wij o.a. gebruik van Duizend-en-een-woorden, de allereerste Nederlandse woorden voor anderstalige peuters en kleuters. Wij spreken Engels, zijn geïnteresseerd in jouw cultuur, normen en waarden.

Je eigen gaven en talenten in een kansrijke omgeving ontwikkelen is voor ieder kind essentieel. Educatie bij REKI is de sleutel tot een toekomst die deuren opent!

Bij REKI hebben ouders de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende aantal opvanguren per vaste dag. Je keuze voor minder uren betekent dat je nooit de volledige openingstijden betaalt, indien je die niet nodig hebt!

Kijk voor meer informatie op www.reki.nl of bel ons op 06-20144654 of 06-30400657

Contactgegevens

REKI B.V.
Kluizenaarsbocht 2-4
2614 GT Delft
Tel: 06-30400657|06-20144654
E-mail: info@reki.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard