1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kindcentrum KOOZIE

  Gepubliceerd op: 5-16-2023Bewerkt op: 5-16-2023
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 5-16-2023Bewerkt op: 5-16-2023
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  KOOZIE is een zelfstandig kindcentrum voor kinderen van 0 tot 13 jaar in hartje Middelburg.

  Bij KOOZIE wordt aandacht besteed aan alle aspecten die een kind nodig heeft om uit te groeien tot een 21ste eeuws wereldburger. Hier werkt een team met hart voor kinderen. Ons kindcentrum speelt in op de vraag naar flexibiliteit en geeft ouders de mogelijkheid hun werkzaamheden en de zorg voor kinderen te combineren.

  0-4 jaar

  KOOZIE is een opvang met horizontale groepen. Dit houdt in dat er een aparte baby-, dreumes-, peutergroep en peuterschool is waardoor kinderen bij leeftijdsgenoten zitten en de ruimte daar ook op aangepast is. Baby's gebruiken de ruimte nu eenmaal anders dan een peuter. Uit onderzoek blijkt dat baby’s en peuters gemiddeld beter scoren in een horizontale groep dan in verticale groepen met kinderen van verschillende leeftijden. Dit geldt voor zowel de emotionele als de educatieve proceskwaliteit

  Bij KOOZIE is veel ruimte, zowel binnen als buiten. Hierin bieden wij een uitdagende omgeving die kinderen stimuleert en prikkelt. Hierdoor leert het kind op zichzelf en zijn omgeving te vertrouwen. Het speelgoed en de activiteiten die worden aangeboden sluiten aan bij de ontwikkeling van het kind.

  Kijk voor meer informatie op www.koozie.nl.

  Contact

  Molenwater 4a
  4331 SB Middelburg

  Website: www.koozie.nl
  E-mail: info@koozie.nl
  Telefoon: 0118 623 652

  Openingstijden

  Alle werkdagen van 07.30-18.00 uur.
  (met uitzondering van de nationale feestdagen)

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard