1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Kim Peijs - van Raak

  Gepubliceerd op: 11-30-2017Bewerkt op: 11-15-2021
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 11-30-2017Bewerkt op: 11-15-2021
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  In 1996 trok ik een maand of vier rond in Nepal. Ik vond het een hele onderneming om eens wat meer van de wereld te zien en mijn horizon te verbreden. Ik was toen 21 jaar.

  Het gaf me de kans om na te denken over wat ik verder zou willen gaan doen. Ik leerde daar mensen kennen die me vroegen les te geven op een school. Dat was voor mij een enorm leuke uitdaging. Hierna stond voor mij vast dat ik in ieder geval met kinderen wilde blijven werken.

  Ik verbleef daar in een Guest house dat heette: “A HOME AWAY FROM HOME”.Dat is nu mijn streven met kinderdagverblijf Spetters. Terug in Nederland heb ik mijn ideeën verder uitgewerkt en ben begonnen aan de SPW opleiding. Vervolgens ben ik gaan werken op verschillende kindercentra.

  De plannen voor een eigen kinderdagverblijf kregen gestalte in begin van 1999. Het voormalige Corlé terrein aan de Lange Wagenstraat bleek een uitermate geschikte locatie, centraal gelegen en toch rustig. Het kostte heel wat tijd en energie om alles rond te krijgen wat de benodigde vergunningen betreft, maar op 18 oktober 2001 kon daadwerkelijk met de bouw worden gestart.

  Kinderdagverblijf Spetters is gerealiseerd door het aannemersbedrijf Van Raak, mijn vader. “Ik vond het een heel speciale ervaring om samen aan zo’n project te werken. We zijn allebei heel betrokken bij wat we aanpakken en zo streef je samen naar het beste, maar dan wel ieder vanuit een eigen invalshoek.” Ik ben ondertussen getrouwd en heb drie kinderen. Mijn oudste dochter heet Pleun en we hebben een tweeling Bibi en Bas.

  Kinderdagverblijf Spetters heet je welkom!

  Even voorstellen...
  SPETTERS is een modern, particulier kinderdagverblijf voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar hebben we twee verticale groepen: onze BRAKKIES en onze BENGELS. Voor onze BINKIES, kinderen van 4 t/m 6 jaar, en onze BIKKELS, kinderen in de 7+ leeftijd, hebben we buitenschoolse opvang.

  De BRAKKIES, BENGELS en de BINKIES krijgen onderdak in ons moderne pand dat voldoet aan alle strenge eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Ons pand is centraal maar rustig gelegen, heeft een fantastische buitenruimte en ligt op loopafstand van beide basisscholen. Daar halen we de kinderen ook op. De BIKKELS verblijven in een gezellig ingerichte ruimte bij basisschool “de Wildschut”. Daar kunnen zij onder meer gebruikmaken van een goed uitgerust handvaardigheidlokaal en het grote schoolplein.

  Het Spetterteam kan je bekijken via www.spettersgilze.nl/team-spetters

  Openingstijden:

  Ma t/m vr: 07.30 tot 18.30 uur
  (met uitzondering van zon- en feestdagen)

  Adres:Lange Wagenstraat 9 c, 5126 BA Gilze
  E-mail: info@spettersgilze.nl
  Tel: 0161-456 505
  Website: www.spettersgilze.nl

  Ons team!

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard