Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Karin Veen-Monsma

ZP® - Magazine

, 21 December 2018 10:05Laatste update op: 29 June 2020 21:01

Hallo, mijn naam is Karin Veen. Met héél veel plezier en passie run ik Cheeky’s Kinderdagverblijf. De namen van de groepen hebben Afrikaanse namen van bomen gekregen, dit verraad mijn Afrikaanse achtergrond.

Bekijk website

Van huis uit ben ik kinder- en neonatologie verpleegkundige, hieruit is voortgekomen dat ik het erg belangrijk vond dat ouders met flexibele roosters ook opvang konden krijgen voor hun kinderen.

Als klein meisje had ik de droom een eigen crèche te hebben. Mijn hart ligt bij jonge kinderen, altijd al gedaan. Ik ben in Zuid Afrika geboren. Thuis hadden wij een hondje, genaamd Cheeky. Toen Cheeky overleed in 1994 heb ik besloten mijn crèche naar haar te vernoemen.

Stuur een e-mail

Voor mij is Cheeky’s dan ook zo veel meer dan een bedrijf, het is mijn “kindje”, naast onze twee zonen natuurlijk. Door mijn ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis (20 jaren) heb ik ondervonden dat het heel fijn is wanneer je opvang hebt, waar je je gewaardeerd voelt als ouder en waar jouw kind gezien wordt als uniek, maar ook dat je opvang kunt genieten op de dagen en uren die jij, als ouder, zelf wilt en nodig hebt. Ook al is dit elke maand anders.

Wij bieden dan ook zeer veel mogelijkheden in vormen van opvang, van gewoon reguliere opvang tot flexibele opvang op maat. Dit betekent letterlijk... alles wat u wenst, kunnen wij bieden. De lijnen zijn bij ons ook heel kort, wanneer u mailt, krijgt u bijna altijd binnen 24 uur een antwoord. Onze leidsters noem ik ook “mijn meiden”, ze zijn zo begaan met ons dagverblijfje en houden van elk kind.

Ik ben enorm trots op hetgeen er staat bij de Tuinkabouter; zeer professionele, gepassioneerde en lieve leidsters maken onze toko tot wat het is. De Tuinkabouter is gehuisvest bij de oude Tuinbouwschool in Lisse, in een “woonhuis” met drie verdiepingen. Dit maakt de opvang nog huiselijker, persoonlijker en gezelliger dan je zou verwachten. Met alle regels en wetten die aan de kinderopvang verbonden zijn slagen wij er toch in overal aan te voldoen.

Met 11 hele trouwe, ontzettende lieve werknemers/leidsters zijn wij een klein team. Wij voelen ons ook meer een familie met veel kleine kinderen en dát is hetgeen dat Cheeky’s, de Tuinkabouter zo uniek maakt!

Gegevens:

Naam: Karin Veen-Monsma
Geboren: 23-12-1966
Beroep: eigenaar Cheeky’s kinderdagverblijf .
Naam bedrijf: Cheeky’s kinderdagverblijf, de Tuinkabouter
Gevestigd: Lisse
Website: www.cheekys.nl
Telefoonnummer: 0252-348294 / 06-27078445.
E-mail: info@cheekys.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard