Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Karin Mollema

ZP® - Magazine

, 30 April 2018 21:04Laatste update op: 22 July 2020 13:58

Mijn naam is Karin Mollema, diëtiste. Ik ben eigenaar van Voedingsadviesburo Van der Linde. Wij zijn een jong en dynamisch team, we werken met vijf collega's en bestaan ruim 10 jaar.

Bekijk website

In 2007 zijn wij gestart binnen huisartsenpraktijk Sluijs in Hellum. Inmiddels zijn wij gevestigd op verschillende plaatsen waaronder ook in Veendam.

Deze locaties bevinden zich merendeels binnen huisartsenpraktijken en op een aantal sportscholen. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij je naar de pagina Locaties.

Voor het maken van een afspraak kun je op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur contact opnemen met 0598 – 432501. Buiten kantooruren kun je een mail sturen naar info@voedingsburovanderlinde.nl

Stuur een e-mail

Wat mag je van ons verwachten

Je krijgt een gedegen, persoonlijk en up-to-date voedingsadvies met de hierbij behorende persoonlijke begeleiding.

Wij bezoeken met regelmaat diverse symposia/cursussen om up-to-date te blijven en om te voldoen aan het kwaliteitsregister van de NVD. Wij staan dan ook geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici en zijn aangesloten bij de NVD.

Onze Missie

verbeteren van jouw gezondheid, welzijn, voedingstoestand waarbij rekening wordt gehouden met jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard