Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Karin Hof

ZP® - Magazine

, 13 November 2019 14:23Laatste update op: 14 September 2020 12:33

Mijn naam is Karin Hof, mondhygiënist en eigenaar van Mondzorg Sterrenburg te Dordrecht. Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring als Mondhygiënist en volg ik regelmatig cursussen waardoor ik in het kwaliteitsregister KRM sta ingeschreven. Vaak is het niet bekend hoe belangrijk je mondgezondheid is voor je zwangerschap en de groei van je baby. Ik kan je adviseren en helpen je mond gezond te houden tijdens en na je zwangerschap. Kom gerust eens langs om kennis te maken !

Bekijk website

Mondzorg Sterrenburg is een kleinschalige mondhygiënepraktijk in de wijk Sterrenburg waarbij persoonlijke benadering voorop staat.

Zwangerschap en mondverzorging

Als je zwanger bent komt er veel op je af. Wist je bijvoorbeeld dat de mondgezondheid direct invloed kan hebben op de algemene gezondheid inclusief de zwangerschap?

Tijdens je zwangerschap heb je meer kans op gaatjes en tandvleesproblemen, maar ook slechte adem en overgevoeligheid voor warmte en kou. Door zwangerschapshormonen heb je meer plaque en meer tandvleesproblemen. Hierdoor kan Parodontitis ontstaan.

Stuur een e-mail

Heb je parodontitis (botafbraak rond de tanden) dan heb je een verhoogde kans op een vroeggeboorte, een te laag geboortegewicht of zwangerschapsvergiftiging.

Behandeling

Weet jij hoe gezond jouw tandvlees is en wat de beste reinigingsmethodes zijn?
En als de kleine er is, hoe ga je zorgen dat het gebit van je kindje gezond blijft?

Als mondhygiënist van Mondzorgsterrenburg kan ik je helpen je mondgezondheid te behouden of te verbeteren. Niet alleen voor jezelf maar ook als je kindje er is. Voor kinderen werk ik met de methode ‘’Gewoon Gaaf’’ waarbij ik kinderen begeleid om het gebit gaaf te houden. De kosten voor kinderen onder de 18 jaar worden geheel vergoed uit de basisverzekering, zo ook het Gewoon Gaaf traject.

Ben je nieuwsgierig wat ik verder voor je kan doen tijdens en na je zwangerschap? Twijfel dan niet om contact met mij op te nemen.

Contactgegevens

Website: www.mondzorgsterrenburg.nl
Adres: Planetenlaan 11A, 3318JJ Dordrecht
Telefoon: 078 – 30 33 005
Email: info@mondzorgsterrenburg.nl

Groeikalender
Magazine