1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Karin de Knegt

  ZP® - Magazine

  , 14 oktober 2019 15:31Laatste update op: 22 juli 2020 20:26

  Mijn naam is Karin de Knegt, moeder van een dochter van 20 en zoon van 18 en Bekkenfysiotherapeute in (oud) Rijswijk. Ik heb een eigen praktijk en werk er samen met 2 collega’s die zich op andere gebieden hebben gespecialiseerd.

  Over mij

  Ik ben begonnen als algemeen fysiotherapeut in 1994. Mijn interesse voor bekken- en bekkenbodemproblematiek is in 2002 gewekt en ik heb me in de jaren erna middels verschillende cursussen verder gespecialiseerd. In 2012 heb ik de 3-jarige post HBO-Master Bekkenfysiotherapie afgerond. Daarna gevolgd door de 1-jarige opleiding Kinderbekkenfysiotherapie. Sindsdien werk ik veel samen met de verloskundigen, urologen, gynaecologen en kinderartsen uit de buurt en omliggende ziekenhuizen.

  Ik werk dagelijks met plezier en vol overgave met vrouwen, maar ook met mannen en kinderen, die problemen ervaren in het bekkengebied. Dit varieert van bekkenpijn rondom de zwangerschap en bevalling tot problemen met het ophouden van urine of ontlasting, plasproblemen, pijn bij het vrijen, klachten in het buik/bekkengebied na operaties of problemen met de zindelijkheid bij kinderen vanaf 4 jaar. Vervelende en soms ook wat gênante problemen die ik serieus, empathisch maar ook met een tikje humor samen met jou wil aanpakken. De gesprekken zijn open en luchtig en de meeste mensen zijn heel opgelucht na het eerste bezoek dat ze eindelijk op de juiste plek zijn beland voor hulp.

  Behandeling

  Samen met jou breng ik je klachten in kaart, probeer ik verbanden te leggen tussen rug, bekken en bekkenbodemspieren en kom zo tot het beste behandelplan voor jouw probleem. We gaan er mee aan de slag met veel voorlichting, oefentherapie en adviezen voor in het dagelijks leven. De resultaten zijn goed; vaak merk je al in korte tijd verbetering van je klachten.

  Blijf vooral niet rondlopen met problemen, neem contact op en ik kijk hoe ik je het beste kan helpen! Soms zijn een aantal adviezen al genoeg. Bekkenfysiotherapie wordt vergoed uit je aanvullende verzekering. De eerste 9 behandelingen bij urine incontinentie uit je basisverzekering.

  Contactgegevens

  Naam: Karin de Knegt
  Praktijk: Fysiotherapie de Knegt
  Vestigingsplaats: Julianastraat 2, Rijswijk
  Telefoonnummer: 070-3992489 - 06-24902925
  Website: www.fysiodeknegt.nl
  Email: info@fysiodeknegt.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard