1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

  Blijf op de hoogte!

  Ontvang nieuws speciaal voor jou!

  Karen Kruithof

  ZP® - Magazine

  , 16 november 2018 11:38Laatste update op: 11 november 2021 10:19

  Ik ben Karen Kruithof, acupuncturist. Ik ben eigenaresse van Acupunctuurpraktijk in 't Springhuys in Utrecht. Ik combineer in mijn praktijk westerse en oosterse inzichten om jouw gezondheid te bevorderen.

  Ik hanteer bij mensen met psychische klachten de systemische methode. Een klacht of symptoom staat niet op zichzelf, maar past in het geheel van de dynamiek van de persoon in zijn omgeving. In de gesprekken met mij kun je de samenhang leren zien tussen je klachten en andere aspecten van je leven.

  Naast de naaldjes wordt ook gepraat over lifestyle aspecten zoals beweging, voeding, rookstop, e.a. Acupunctuur kan goed helpen bij vermoeidheid, allerlei vormen van pijn en stress en kan een goede ondersteuning zijn bij het opbouwen van je conditie, als je wilt stoppen met roken of wilt afvallen.
  Steeds meer mensen gebruiken acupunctuur om hun gezondheid te bevorderen. Het is een eeuwenoude behandelmethode die veilig en effectief blijkt te zijn.

  Wat houdt acupunctuur in?

  Voordat je zelf naar een acupuncturist stapt, kun je in een kort telefoongesprek alvast een beeld vormen van wat acupunctuur inhoudt, hoe een consult verloopt en bij welke gezondheidsproblemen het effectief kan zijn. Acupunctuur heeft als aanvulling op de reguliere behandeling een toegevoegde waarde bij een heleboel klachten en ziekten, zoals wetenschappelijk onderzoek ook aantoont. Acupunctuur omvat meer dan alleen naalden zetten. Westerse en oosterse inzichten in gezondheid en ziekte worden gecombineerd, dat lees je ook in de ervaringen van mensen die mijn praktijk bezochten.

  Praktijk centraal gelegen in Utrecht

  De acupunctuurpraktijk is gelegen in het centrum van Utrecht, slechts enkele minuten van het centraal station. Ik beschik hier over twee lichte behandelruimtes. Je kunt contact opnemen voor een afspraak.

  Contactgegevens

  Naam: Karen Kruithof
  Website: www.utrechtacupunctuur.nl
  Telefoonnummer: 06-19440525
  E-mailadres: karen.kruithof@gmail.com

  Praktijkadres:
  't Springhuys
  Springweg 7
  3511 VH Utrecht

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard