Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Judith Smits

ZP® - Magazine

, 11 May 2021 02:53Laatste update op: 14 May 2021 15:59

Hallo, mijn naam is Judith Smits, osteopaat bij Osteosonline in Helmond. Mijn interesse in osteopathie begon toen ik op jonge leeftijd zelf met een osteopaat in aanraking kwam. Wat mij dan precies interesseerde? Het opzoek gaan naar de oorzaak van de klacht en de holistische kijk op het lichaam. Direct na het voltooien van de middelbare school ben ik dan ook osteopathie gaan studeren en nu mag ik dagelijks mensen van hun klachten af helpen.

Bijkomend voordeel is dat ik baby’s behandel en ik ben dol op kinderen. Bij een bevalling komen er aardig wat krachten op het lijfje van je baby terecht. Deze krachten kunnen een impact hebben op het functioneren van je baby in de eerste weken. Klachten zoals onrust, krampjes, spugen en een voorkeurshouding kan ik als osteopaat behandelen.

Bij een behandeling maak ik op zachte maar zorgvuldige wijze alle weefsels vrij die ongemak kunnen geven in het lijfje van je baby. Geef je pasgeborene eens een check-up bij de osteopaat, het geeft veel rust voor kind en ouders.

Kijk ook eens naar een voorbeeld behandeling van een kindje: https://osteosonline.nl/osteopathie/babys/

Ik zie jou en je baby graag in de praktijk.

Judith

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard