Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Jonie Frencken

ZP® - Magazine

, 18 oktober 2019 11:50Laatste update op: 11 november 2021 10:09

Omdat veiligheid én plezier tussen kind en hond heel belangrijk is! Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk!

Hoi, Ik ben Jonie Frencken, mama van Jop (2016) en Sofie (2019), hondeneigenaar van Jazz (2011) en Kynologisch instructeur met een specialisatie voor honden en kinderen.

Als mama en hondeneigenaar weet ik maar al te goed hoe moeilijk het soms kan zijn om de balans te vinden met een kind en hond in huis. Omdat ik daarnaast veiligheid tussen kinderen en honden heel belangrijk vindt, ben ik in 2017 mijn bedrijf gestart om (aanstaande) ouders te helpen om samen op zoek te gaan naar oplossingen, waarbij kind(eren) en hond veilig samen kunnen leven en de ouders weer meer rust hebben en meer kunnen genieten van beiden.

Als aanstaande ouders en hondeneigenaren is het goed om stil te staan bij de verandering die tijdens de zwangerschap en na de geboorte ontstaan voor de hond, maar ook voor jullie als ouders/hondeneigenaren. Hoe bereid je jezelf en je hond hierop voor? Een goede voorbereiding draagt namelijk bij aan meer veiligheid en meer plezier!

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een gratis telefonisch gesprek van 30 min. waarbij je je vragen kunt stellen, je zorg kunt delen en we samen kunnen kijken of ik jullie kan helpen?

Stuur me een mail of vul op mijn website het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Contactgegevens:

Hond&Gezin - Weert
www.hondengezin.nl
info@hondengezin.nl
www.facebook.com/hondgezin
06 - 11481617

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard