Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Jessica Vis-Schellevis

ZP® - Magazine

, 2 mei 2019 15:02Laatste update op: 17 mei 2022 22:54

Gastouderbureau Bontekoe is een erkend bemiddelingsbureau dat vraagouders en gastouders samenbrengt en professioneel begeleidt. Onze gastouders wonen in Waalwijk, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Kaatsheuvel, Elshout, Drunen, Raamsdonksveer, Geertruidenberg of Hank. Zij vangen kinderen op in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Wie is Bontekoe?

Bontekoe wordt met passie bestierd door Jessica Vis-Schellevis. Sinds 1 januari 2010 is zij de houder en eigenaar. In het verleden had zij diverse functies bij de Rabobank, en nadat zij zelf gastouder is geweest, heeft ze eind 2009 twee kleine bureautjes overgenomen en daaruit is Bontekoe ontstaan.

Naast SPW3 heeft Jessica diverse trainingen en bijscholingen op haar naam staan, zie hiervoor haar LinkedIn profiel.

Jessica houdt van uitdagingen en dat komt goed van pas met alle wetswijzigingen waarmee de kinderopvang te maken krijgt. Verder probeert zij met haar enthousiasme het beste uit alle gastouders te halen en zo de beste opvang te leveren!

Gastouderbureau Bontekoe staat voor: buitenspelen, samen aan tafel eten, lekker een keer vies worden, leren op je beurt te wachten, werken aan je ontwikkeling, thema-avonden voor de gastouders, elke situatie apart bekijken, je best doen voor de vraagouders en gastouders op alle gebieden, de bureaukosten betaalbaar houden, en vooral doen waar je goed in bent!

Contactgegevens

Gastouderbureau Bontekoe
Locatie: Loon op Zand
Website: www.kinderopvangbrabant.nl
Email: bontekoe@kinderopvangbrabant.nl
Telefoon: 0416-532321 / 06-48948933

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursussen

  • Community

  • Dashboard