1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Jessica Vis-Schellevis

  Gepubliceerd op: 5-2-2019Bewerkt op: 2-21-2024
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 5-2-2019Bewerkt op: 2-21-2024
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Gastouderbureau Bontekoe bemiddelt tussen gastouders en ouders, zij zijn een professioneel bureau waardoor jij recht hebt op kinderopvangtoeslag. In de volgende plaatsen werken er gastouders voor Bontekoe: Waalwijk, Landgoed Driessen, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Berkel-Enschot, Udenhout, De Moer, Sprang-Capelle, Geertruidenberg, Hank, Raamsdonksveer. Natuurlijk kun jij je als ouder samen met iemand die gastouder wil zijn voor jouw kindje ook inschrijven.

  Wat doet Bontekoe?

  "Werken zonder zorgen met opvang bij Bontekoe.”

  Of je nu al een eigen gastouder hebt of nog naar een gastouder op zoek bent, wij zorgen ervoor dat alles geregeld is. Graag leggen wij jou in een aantal simpele stappen uit hoe dit in zijn werk gaat.

  Stap 1

  Jij meldt je kindje aan via www.gobbontekoe.nl/aanmelden-ouders/. Vermeld de gewenste dagen en tijden. Wij van Bontekoe nemen altijd telefonisch contact met je op om jullie wensen met betrekking tot een gastouder door te spreken.

  Stap 2

  Je gaat kennismaken met de gastouder, als er meerdere opties zijn met twee. Hebben jullie een klik met elkaar? Dan spreken we nog een keertje af met Bontekoe erbij om alles door te nemen.
  Denk hierbij aan het dagritme, de activiteiten, voeding en slaapjes, karakter van het kindje.
  Mocht je een baby verwachten, dan komen wij, Bontekoe en de gastouder, tijdens de kraamtijd graag een bezoekje brengen.

  Stap 3

  Zodra alles duidelijk is, zorgen wij voor de contracten waarmee eenvoudig de kinderopvangtoeslag aangevraagd kan worden. Daarnaast zorgen wij dat de gastouder te allen tijde blijft voldoen aan de wet Kinderopvang zodat het recht op toeslag ook blijft. Dit doen wij o.a. door het aanbieden van scholingen en thema-avonden.

  Stap 4

  Je krijgt als ouder(s) toegang tot een portal waarin je eenvoudig alle facturen en jaaropgaven die wij voor jou klaarzetten, kunt downloaden. Ook de contracten e.d. zijn hier altijd in terug te vinden.

  Contactgegevens

  Gastouderbureau Bontekoe
  Website: www.gobbontekoe.nl/
  Email: info@gobbontekoe.nl
  Telefoon: 0416-532321 / 06-48948933

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard