1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Jesse Koopmanschap

  Gepubliceerd op: 4-30-2018Bewerkt op: 7-22-2020
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-30-2018Bewerkt op: 7-22-2020
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Mijn naam is Jesse Koopmanschap en ik ben voedingskundige. In 2015 ben ik gestart met mijn bedrijf Eetgoed. Hoewel iedereen welkom is hebben vooral kinderen mijn speciale aandacht.

  Ik wil samen met ouders bewustwording creëren over het belang van goede voeding voor de groei en (smaak)ontwikkeling van hun kinderen.

  Ik bied diverse workshops aan om naast bewustwording tevens veel praktische ervaringen op te doen. Deelnemers aan de workshops van eetgoed hebben diverse motieven: nieuwe recepten en technieken leren, voeding bereiden voor iemand met een allergie of intolerantie, ontevredenheid met het huidige aanbod in supermarkten, een lang gekoesterde wens om zelf eens brood te bakken, suiker in voeding te verminderen, samen met je kind(eren) voeding bereiden maar soms ook, gewoon, voor een gezellige middag met een lekker resultaat.

  In mijn praktijk voor voedingsadvies komen veelal mensen die balans zoeken in hun eetgewoonten, problemen ervaren met hun vertering of op zoek zijn naar een manier waarop zij kunnen omgaan met een voedselallergie of -intolerantie.

  Heel belangrijk is dat gezonde voeding smakelijk is en een voldaan gevoel geeft. Eetgoed gaat over goed eten, over goede voeding, over volwaardige voeding. Eetgoed gaat over maaltijden bereiden met verse seizoenproducten die bij voorkeur van biologische komaf zijn.

  En Eetgoed gaat over het maken van bewuste keuzes met betrekking tot voeding. Ik denk dat ik daar gezond inzicht in heb omdat ik veel interesse heb in voeding die is bereid met goede, verse, smakelijke ingrediënten, omdat ik een driejarige studie heb gedaan over natuurvoeding en nog dagelijks leesvoer verteer. En omdat ik veel tijd doorbreng in keukens met meestal een resultaat naar tevredenheid. En… omdat ik begaan ben met mensen en mensjes.

  Nieuwsgierig geworden naar het aanbod en de mogelijkheden? Neem contact op via info@eetgoed.nl of abonneer je op de nieuwsbrief.

  CONTACT
  Jesse Koopmanschap
  Bazuindreef 37, Harderwijk
  Tel. 06-51450413
  e-mail: info@eetgoed.nl
  www.eetgoed.nl

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard