1
×

Inbox

 • Notificaties0
 • Taken0

Notificaties

  Terug

  Jelly van der Meer

  Gepubliceerd op: 4-15-2019Bewerkt op: 4-12-2022
  ZP® - Magazine Gepubliceerd op: 4-15-2019Bewerkt op: 4-12-2022
  Geschreven door: ZP® - Magazine
  Hallo, mijn naam Jelly van der Meer, samen met mijn vriend en onze twee zoons woon ik in Lemmer en werk ik met veel plezier bij gastouderbureau Bernespul, onderdeel van kinderopvangorganisatie Kids First. Ik ben binnen de kinderopvang begonnen als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Toen ik zelf kinderen kreeg heb ik de overstap gemaakt naar het werk als bemiddelingsmedewerker en dit werk doe ik nog steeds met veel plezier!

  Samen met mijn collega's Margreet en Annelies organiseer ik de dagelijkse gang van zaken van ons bureau. We ondersteunen en begeleiden gastouders, helpen vraagouders in de zoektocht naar een fijne plek voor hun kinderen en we verdiepen ons in de wet en regelgeving om de gastouderopvang heen. Dit doen wij vooral in de noordelijke provincies.

  Tijdens ons dagelijks werk komen wij regelmatig bij gastouders thuis. Bijvoorbeeld om gesprekken te voeren over hoe de opvang verloopt of om het huis en de tuin te checken op basis van de veiligheid en gezondheidsregels.
  Ook als je zelf graag gastouder wilt worden of juist op zoek bent naar een lieve gastouder voor je zoon of dochter ben je bij ons aan het goeie adres.

  Wanneer je contact met ons opneemt dan maken we een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar jouw situatie. Hoe lang ben je al zwanger en per wanneer zoek je een gastouder? En wat vinden jullie belangrijk bij een gastouder? Weet je al op welke dagen er opvang nodig is?

  Wat ik vaak merk bij intakegesprekken is dat ouders vooral het gevoel bij een gastouder het belangrijkst vinden. Dat is natuurlijk heel belangrijk! Daarom kun je, als wij een gastouder hebben gevonden, het beste eerst even langsgaan voor een vrijblijvende kennismaking. Je kunt dan bij de gastouder thuis gaan kijken (en voelen!) en al je vragen stellen. Ook kun je alvast kennismaken met andere kinderen die daar spelen. Op die manier krijg je een volledig gevoel over de persoon en de plek waar jullie misschien straks wel je kindje gaan brengen.

  Maar ook wanneer je zelf gastouder wilt worden, of er over nadenkt om dit te worden als je kindje straks geboren is, kun je bij ons terecht. Wij kunnen je tijdens een intakegesprek vertellen wat het betekent om gastouder te zijn, wat er bij een GGD inspectie komt kijken en natuurlijk ook over wat je van ons als bureau kunt verwachten. Bernespul is een klein, nuchter Fries gastouderbureau bureau dat dichtbij haar klanten staat. Letterlijk dichtbij, omdat Annelies, Margreet en ik veel werken en gastouders begeleiden in ons eigen woongebied. Maar ook dichtbij in de zin van korte lijntjes, snel contact, veel overlegmomentjes of 'gewoon' even horen hoe het met je gaat. Wij vinden het belangrijk om al onze gastouders goed te leren kennen en regelmatig contact met hen te hebben.

  Contactgegevens:

  Jelly van der Meer

  jellyvandermeer@bernespul.nl
  06-21320637
  www.bernespul.nl

  Hoofdkantoor

  Bernespul
  Hopmanshof 5 8491 BK Akkrum info@bernespul.nl
  088 0350400

  • Feed

  • Mijn week

  • Cursusportaal

  • Community

  • Dashboard