Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Jannie Lubbers

ZP® - Magazine

, 28 September 2020 09:12Laatste update op: 28 September 2020 09:14

Mijn naam is Jannie Lubbers. Mijn beroep is voetreflexzonetherapeut en ontspanningstherapeut. Beide opleidingen heb ik afgerond bij respectievelijk de HAN en de LOT. Ook heb ik een opleiding gedaan voor zwangerschapsyoga. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd waaronder: klassieke massage. Ik geef al enkele jaren yoga/ontspanningstherapie; zowel individueel als in groepsverband en behandel mensen met fysieke klachten ook via voetreflexzonetherapie.

Wat is Zwangerschapsyoga?

Zwangerschapsyoga is een proces dat zich ontwikkelt en openbaard. Het is een proces van overgave. Alle veranderingen, maar vooral het contact met het ongeboren kind, maken dat je dichter bij je eigen gevoel en kracht komt.

Wat is het doel van zwangerschapsyoga?

De yoga is erop gericht om de zwangerschap bewust te beleven. Door vertrouwen te krijgen in je eigen lichaam en kracht, in verbondenheid met je kind, leer je mee te werken, in plaats van tegen te werken, tijdens het baringsproces. Bevallen is openen en loslaten! De zwangerschapsyoga bereidt je hier op voor d.m.v. gerichte oefeningen van houding, beweging, ademhaling, concentratie en ontspanning.

Lessen

Eenmaal per 8 lessen is er een bijeenkomst met partner. Deze les is gericht op de wijze waarop de partner de vrouw kan ondersteunen tijdens het baringsproces.

Contactgegevens

Praktijk: Lukay Energie & Balans
Adres: Kerklaan 7 3221 KC Schiedam
Website: www.lukay.nl
Telefoonnummer: 06-30331228
E-mail: info@lukay.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard