Wil je persoonlijk nieuws ontvangen en op de hoogte zijn van alle kanalen die je volgt?

Blijf op de hoogte!

Ontvang nieuws speciaal voor jou!

Ingrid Hofsteede

ZP® - Magazine

, 1 February 2019 11:27Laatste update op: 4 January 2022 13:23

Ik ben Ingrid Hofsteede, fysiotherapeut die zich in de afgelopen 25 jaar heeft gespecialiseerd op het gebied van bekken- en bekkenbodemgerelateerde klachten. In onze praktijk werk ik samen met 2 collega bekkenfysiotherapeuten, Loes Dehne en Tessa Luijckx. Wij staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van de Nederlandse vereniging van bekkenfysiotherapeuten.

Verwijzers (verloskundigen, docenten Mom&Balance, gynaecologen, urologen, seksuologen en psychologen) weten ons sinds vele jaren te vinden als specialisten op het bekken- en bekkenbodemgebied. Wij volgen met regelmaat nascholing zodat wij jou met de nieuwste inzichten en behandelmogelijkheden kunnen helpen.

Indien je bij ons in behandeling komt zie je altijd dezelfde bekkenfysiotherapeut zodat persoonlijke aandacht voorop staat en wij samen met jou aan jouw herstel kunnen werken.

Naast jou als zwangere of net geworden moeder is ook de vader bij ons aan het juiste adres. Want ook de man heeft een bekkenbodem die klachten kan veroorzaken. De bekkenbodem kan verzwakt zijn maar ook te gespannen. Dit uit zich in diverse klachten. Als je en/of je partner daar meer over wilt lezen verwijzen wij je naar onze website.

Op de website kom je ook meer te weten over ons team met hun specialisaties binnen de Groepspraktijk Minerva.

Contactgegevens

Praktijk: Groepspraktijk Minerva
Vestiging: Amsterdam
Website: www.groepspraktijkminerva.nl
Telefoon: 020-6626192
E-mail: info@groepspraktijkminierva.nl

  • Magazine

  • Mijn week

  • Zoeken

  • Dashboard